27.10.2016

Хранят с гурме френските моряци, участващи в мисии срещу "Ислямска държава"

Във Франция няма извинение за лошата храна, дори и на борда на самолетоносач, който е част от въздушните удари срещу "Ислямска държава".

Още

Полицията в Истанбул предприе операция срещу поддръжници на "Ислямска държава"

Полицията в Истанбул тази сутрин предприе операция срещу предполагаеми поддръжници на групировката "Ислямска държава", съобщи турската телевизия НТВ.

"Ислямска държава" пак проля невинна кръв: Екзекутира над 230 невинни

Членовете на близкоизточната радикална групировка „Ислямска държава“ са екзекутирали в два района в близост до иракския град Мосул най-малко 232 цивилни. Това заяви Абдел Рахим аш-Шамри, иракски депутат и ръководител на парламентарна комисия по правата на човека, предава РИА Новости.

Бойците от "Ислямска държава" измислиха много хитър трик, за да се спасят от брутална смърт!

Бойци на "Ислямска държава" в Мосул се опитват да се слеят с местното население, за да не станат мишени на снайперистите от иракската армия. Те си бръснат брадите и обличат цивилни дрехи, за да не бъдат разпознати, съобщи РИА Новости, като се позова на информация от France Presse.

Финансистът на „Ислямска държава“ в Мосул изчезна заедно с милиони долари

Абу Мутаз Кахтани, който също така е отговарял за жените самоубийци на групировката се е изпарил в неизвестна посока

Обрат! Финансистът на „Ислямска държава“ предаде своите в Мосул

Човекът, отговарящ за финансовите дела на терористичната групировка „Ислямска държава“ в Мосул, е изчезнал заедно с милиони долари, съобщава AhlulBayt News Agency, позовавайки се на местен източник, цитиран от "Фокус".

Ново зверство: „Ислямска държава” похити 30 селяни барабар с овцете, изби ги безмилостно за отмъщение

30 души бяха отвлечени и жестоко избити от въоръжени мъже, свързани с „Ислямска държава”. Ужасът се е разиграл в афганистанската провинция Гор, съобщава Би Би Си.