24.10.2016

SEAT стартира продажби на автомобили в Интернет

SEAT стартира продажби на автомобили в Интернет Френското поделение на испанската компания SEAT официално обяви началото на приемане на поръчки за автомобили на марката в...

Още

Избавете се от главоболията! Ето няколко интернет хитринки за по-лек живот

Технологиите се развиват с изключително бърз темп. Почти всеки ден изниква някоя нова джаджа, а към нея нови инструменти, с които да я поддържаме. Често обаче в бързината искаме нещата да се случват мигновено, пише vesti.bg.

89-годишната баба Лена се превърна в интернет сензация (СНИМКИ)

Старица от Красноярския край се прочу из цяла Русия, след като обиколи целия свят със спестяванията си. Елена Ерхина е на 89 години, но бодростта, енергичността и любовта й към живота удивлява всички нейни познати – и нови, и стари, пише bloknot.ru.

Интернет хитринки за лек живот

Преди да дадеш телефона си на дете, сложи го в самолетен режим. Няма да може да купува или да тегли нищо

Хакери успяха да пробият интернет

Вчерашната сутрин не беше от най-приятните в интернет пространството. Страшно много потребители на Netflix, Amazon, PayPal, Spotify и други, се оплакаха от проблеми с интернет връзката. Причината за това обаче не е в интернет доставчиците, а в нещо много по-сериозно, а именно – „разпределена атака за отказ на услугата“ (distributed denial of service attack или The post Хакери успяха да пробият интернет appeared first on Smart News.

Появи се игра за интернет манията “Ябълка химикалка”

Манията по японската песен “Ябълка химикалка” продължава да се разраства. Появи се игра за смартфони и таблети, която е в тематиката на новия интернет хит. Приложението е в мрежата от 10 октомври и до момента е теглено над 1 млн. пъти. Целта на играта е да се уцелят колкото се може повече ябълки и ананаси, които се движат по екрана.

Минчо Спасов: Манипулирането на софтуера обезсмисля гласуването по интернет

"Между хората, които се занимават с избори в момента текат оферти, от видите ли, екипа, който отговаря за манипулирането на софтуера. Този екип прави списък с хората, които не са гласували на по предни избори, с които увеличават бройките на платилата партия в отделните секции, без да се отнемат гласове от другите партии". Това каза Минчо Спасов в предаването на Дарик радио "Седмицата" по повод начина на гласуване. "Това е факт, с който се занимаваме от сума ти време, от когато искахме да въведем активната регистр...