25.10.2016

Трима нови в Левски през зимата

"Сините" се насочиха към десен халф, плеймейкър и нападател

Още

Спас Русев говорил два пъти с Мъри за треньорския пост в "Левски"

След като стана собственик на “Левски” в края на август, бизнесменът Спас Русев е имал два разговора със Станимир Стоилов в София, научи “24 часа”. Новият “син” бос бе посъветван от приятеля си и бивш шеф на “Герена” Георги Марков да върне на треньорския пост Мъри още преди встъпването си във владение.

Симитличанин със сензационно твърдение: Знам къде е гробът на Левски – Ванга ми го каза преди години!

Симитличанинът Павел Кипров обяви гладна стачка. От днес той започва да протестира срещу подмяната на историята и факти, умело изкривени от историците. Кипров подчинил живота си на доказване на думи, които той чул от пророчицата Ванга, която му посочила точното място на гроба на Левски.

Топузаков и Букарев ще водят Левски поне до Нова година

Временен треньор на Левски ще бъде Елин Топузаков, а негов помощник ще бъде Асен Букарев. Това заяви спортният директор на Левски Станислав Ангелов-Пелето на пресконференция на "Герена", предаде репортер на БГНЕС.

Топузаков: Искам да остана постоянно, да оставя диря и като треньор на "Левски"

“Приемам отправеното ми предизвикателство и вярвам, че няма да се окажа само временен вариант. Аз съм амбициозен човек и е нормално да имам такова желание.” Това заяви 39-годишният Елин Топузаков, след като бе обявен за временен старши треньор на “Левски” с опция да остане за постоянно при добри резултати.

Топузаков иска постоянен договор с „Левски“

Новият треньор на „Левски“ Елин Топузаков зави, че се надява да получи постоянен договор. Топузаков беше назначен за заместник на Люпко Петрович до края на годината. Със сигурност беше изненадващо това, което се случи този уикенд. Приемам отправеното ми предизвикателство и вярвам, че няма да се окажа само временен вариант. Аз съм амбициозен човек и е нормално да имам такова желание. Преди години, когато бях на 17, мечтата ми бе да заиграя и да се утвърдя в състава на „Левски“. Сега отново мечтая да се докажа тук, но вече като треньор, заяви Топузаков преди днешната тренировка на „сините“. Благодарен съм на Люпко Петрович, тъй като ми помогна много през тези пет месеца, в които бяхме един добър екип. Показа ми много тънкости, а на раздяла ми пожела и късмет в борбата за титлата. Наясно съм, че ни очакват тежки битки, но всички сме убедени и дълбоко вярваме, че може да постигнем целта си в края на сезона, каза още треньорът на „Левски“.