28.10.2016

Внезапна смърт потресе Санданско

42-годишен мъж бе открит мъртъв в дома си в санданското село Черешница. Безжизненото тяло на Иван Маламов е било намерено вчера от негови близки, предаде struma.bg.

Още

Убиха страшилището за животновъдите в Санданско (СНИМКА)

80-килограмов вълк, който е умъртвил над 34 телета и се е превърнал в страшилище за животновъдите в санданското село Горна Сушица, е убит от председателя на ловната дружина в Горна Сушица Димитър Ковачев по време на лов в неделя.

42-годишен мъж открит мъртъв в дома си в санданско село

42-годишен мъж бе открит мъртъв в дома си в санданското село Черешница. Безжизненото тяло на Иван Маламов е било намерено вчера от негови близки, предаде struma.bg. След огледа на полицията не са установени признаци на насилие. Роднините отказват аутопсия. Предполага се, че Маламов е починал от инсулт.

УЖАС! Откриха премръзнал мъж в локва на пътя в санданско село

74-г. пенсионер Иван Милушев е открит в тежко състояние около 13 ч. да лежи в кална локва в санданското село Сугарево. Негов съселянин веднага подал сигнал на тел. 112.

Роми се гавриха и изнасилиха 12-годишна в Санданско

Двама роми от санданското с. Дамяница бяха осъдени на 3 години и половина затвор за изнасилване на 12-годишно момиче. Стойчо Асенов и Калоян Андонов бяха признати за виновни за бруталното сексуално посегателство над малолетното момиче, което било буквално отвлечено от улицата на 20-ти май миналата година, пише "Струма бг".

Огнено бедствие в Санданско! Кметица: Такъв ужас не бях виждала, плачех и по чехли носех кофи с вода

Санданските пожарникари с помощта на служители от ДГС - Сандански и местното население в санданското село Ново Ходжово под ръководството на кметицата Величка Шумантова спасиха от опожаряване домовете на десетки хора миналата вечер.  

Вендета! Опожариха борсата на разклона за санданското село Дамяница

Пожар унищожи част от постройките на зеленчуковата борса край санданското село Дамяница, огненият ад бе овладян от пожарникари, които реагираха мигновено малко след 02 часа тази нощ.