23.10.2016

Силно земетресение удари Тибет

Към този момент няма данни за материални щети и загинали

Още

Тибетска медицина в България

Едно от многото впечатления за българите на нашия гост – тибетския лекар д-р Сонам Дордже, е че те са емоционални хора, но с лоши хранителни навици. От осем години той посещава България регулярно, а от 6 месеца е открил постоянна практика в центъра на София. Споделя, че в тибетската култура и медицина базата за човешкото здраве и напредък са състраданието и любовта – нещо, което според доктора трудно откриваме в забързания 21 век дори и на Изток! Ако искате да научите повече как се съчетава тибетската култура и медицина в практиката на д-р Дордже и неговата ученичка в България Александра Тоник Алексиева, можете лесно да ни последвате с предаването „Мултикултурни диалози“.

Какво става? Мощно земетресение удари и Тибет

Мощно земетресение удари Хималаите в района на Тибет. Според първоначалните данни, то е със сила 6,4 по Рихтер, съобщава RT.

Пречистване на кръвта по рецептите на тибетските лами. Тайната на дълголетието разкрита!

Според вярванията на тибетските лечители, за да започне да се лекува всяка болест трябва да се прочисти кръвта и лимфата от обмена на вещества. Това допринася не само за бързото възстановяване на пациента, но също така и за профилактика на различни заболявания, пише zajenata.bg.

Тибетски тест от 3 въпроса - разкрива тайни, скрити за другите тестове! Изключете логиката и се отпуснете!

Изключете логиката, отпуснете се и просто отговорете на 3 въпроса, които се фокусират върху играта с вашето подсъзнание. Опитайте се да не мислите много и да отговорите с първото нещо, което идва на ум, пише zajenata.bg.

Учителка тръгва за Тибет след петцифрена печалба от „Лотария България“

56-годишната Диана Костова-Бачева стана поредната печеливша участничка в телевизионното шоу „Лотария България“ по bTV. На 13 август тя спечели 43 000 лева от финалната игра „ПЪТЯТ НА МЕЧТИТЕ“. Тя успя да зарадва и 14 човека от сектора си, с които дели сумата. „Голямата ми мечта е на път да се сбъдне благодарение на Башар Рахал и тв шоуто.

Тибетски масаж... И Очите – на крака

Дъщеря му поръчала най-добрите експерти в болницата