27.10.2016

"Московский комсомолец": Ще има ли трета кибервойна със САЩ?

Ще има ли трета кибервойна и могат ли американски хакери да унищожат Русия заради Хилари Клинтън, се пита вестник "Московский комсомолец", предаде БТА. Руското издание коментира скорошно изявление на вицепрезидента на САЩ Джо Байдън, че страната му ще реагира подобаващо на хакерските атаки на Русия, което според руски медии представлява заплашване с ответни американски кибератаки. Коментарите на Байдън най-вероятно са само пиар ход в американската избирателна кампания, смята "Московский комсомолец".

Още

Задава ли се "трета кибернетична" война между Русия и САЩ?

Ще има ли "трета кибернетична" война и могат ли "американски хакери да унищожат Русия заради Клинтън", се пита вестник "Московский комсомолец". Руското издание коментира скорошно изявление на вицепрезидента на САЩ Джо Байдън, че страната му ще реагира подобаващо на хакерските атаки на Русия, което според руски медии представлява заплашване с ответни американски кибератаки. Светът се сблъсква с най-голямата криза в компютърната сигурност...

Руският посланик в САЩ обясни защо Москва няма да предаде Сноудън

Руските власти нямат нито морално, нито юридическо основание за екстрадирането на бившия сътрудник на Агенцията за национална сигурност (АНС) Едуард Сноудън, който вече три години се укрива от американската Темида в Русия. Това заяви посланикът на Русия в САЩ Сергей Кисляк, съобщава "Московский комсомолец" в сряда (12 октомври).