23.10.2016

Откраднаха пинчерче в Пловдив, почина от болно сърце

Собствениците му се надяват на справедлив процес

Още

Опашки за последни лихвоточки в община Пловдив

Документи за последни лихвоточки се събират в пловдивската община. Срокът е 30 ноември. В двора на градската управа, където е седалището на комисията по жилищно-спестовни влогове, се вият опашки. Мнозина от чакащите са обезверени и се съмняват, че ще доживеят да си получат парите. "Вноската ми е от 1968 г. Бях картотекирана първа група.

8 от 10 пловдивчани пресичат на червено

8 на всеки 10 души пресичат при червен пешеходен сигнал на светофарните уредби в Пловдив. Това показа репортерска проверка на Радио „Фокус" - Пловдив на два от светофарите в града – на кръстовището на бул. „Цар Борис III Обединител“ с бул. „Христо Ботев“, в район

​Скандал между шофьори и заплахи с оръжие в Пловдив

Спречкването е станало снощи, малко след 23 часа, пред заведение за обществено хранене на булевард „Шести септември".

Страшно меле в Пловдив, няколко души устроиха погром пред заведение

Истински екшън се е разиграл снощи пред заведение за бързо хранене на бул. „Шести септември” в Пловдив, съобщават от полицията. В 23:15 часа снощи във Второ Районно полицейско управление постъпил сигнал за нарушение на обществения ред пред дюнерджийницата.

Пиян шофьор и приятелят му са арестувани в Пловдив за засечката на пътя

Пиян шофьор на мерцедес и негов приятел бяха арестувани след скандал с друг водач на бул. "6 септември" в Пловдив. Инцидентът стана снощи около 23 ч.

Страшно автомеле в Пловдивско!

Ново автомеле в Пловдивско. Лек автомобил Фиат се забил в мантинелите на моста преди село Калековец. Това твърди очевидец на инцидента, пише регионалният сайт trafficnews.bg.