21.10.2016

Звездният ни рожденик: Еминем на 44

Ето най-интересното за една от звездите на хип-хопа

Още

Еминем пусна новото си парче анти-Тръмп

Американският рапър Еминем излезе с нова песен, в която се изказва остро срещу кандидатът за президент Доналд Тръмп. Певецът от Детройт, който е рапърът с най-много продадени дискове, от години не се изявява много, но в профила си във „Фейсбук“ пише, че работи по нов албум. Той пусна новата си песен анти-Тръмп в YouTube. Тя е озаглавена "Campaign Speech" /“Реч за кампанията“. В нея в стил рап фрийстайл той изразява своето виждане за днешна Америка. Парчето прилича по-скоро на дълъг монолог, тъй като музиката в него е малко. Еминем обаче остава верен на своята репутация и използва остър и цветист език. Той сочи с пръст републиканския кандидат за президентския пост Доналд Тръмп, който според него е истински опасен, пише БГНЕС. Той е „непредвидимия кандидат, „с пръст на копчето" /за изстрелване на ядрени ракети/ , който няма отговор за нищо“. 44-годишният изпълнител никога не е говорил много за политика в своите интервюта, но е признавал, че е по-скоро с леви убеждения. В парчето си "Campaign Speech" той не се опитва да дава уроци по морал, напротив в типичния си стил, доста грубо, разказва за сексуалните си фантазии, на които бе се отдал, ако можеше да стане президент на мястото на Тръмп. Самият Тръмп е обвиняван в различни сексуални посегателства, които отрича.

Еминем взе на прицел Тръмп в новото си парче

Рапърът го нарече непредсказуем, "истинска опасност"

И Еминем скочи срещу Тръмп

Американският рапър Еминем в характерния си стил се опълчи срещу кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп. Той пусна в YouTube фрийстайл парче, в което изразява своето виждане за днешна Америка. Римите са под формата на дълъг монолог, с много малко фонов синтезатор. Оставайки верен на репутацията си, Еминем  използва остър и цветист език. Той сочи с пръст републиканския кандидат за президентския пост Доналд Тръмп, който според него наистина е опасен: Той е „непредвидимият кандидат, „с пръст на копчето" /за изстрелване на ядрени ракети/ , който няма отговор за нищо“ В "Campaign Speech" Еминем не се опитва да дава уроци по морал, напротив в типичния си стил, доста грубо, разказва за сексуалните си фантазии, на които би се отдал, ако можеше да стане президент на мястото на Тръмп. Самият Тръмп е обвиняван в различни сексуални посегателства, които отрича. Рапърът споделя в профила си във фейсбук, че работи по нов албум.

Еминем с ново парче, в което се изказва остро срещу Доналд Тръмп

Певецът не се опитва да дава уроци по морал, напротив в типичния си стил, доста грубо, разказва за сексуалните си фантазии, на които бе се отдал, ако можеше да стане президент на мястото на Тръмп.