22.10.2016

Нечувано: Анонимен благодетел реши да разпръсне над 700 хил. евро в града си (СНИМКИ)

Неизвестен мъж постави по улиците на руския град Магнитогорск пакети с банкноти с различна стойност. Както съобщава сайтът verstov.info, местните жители имат множество предположения за случилото се като някои от тях даже са си помислили, че в пакетите може да има опасни вещества.

Още

The Daily Express: Северната гара в Брюксел е евакуирана заради анонимен сигнал за бомба

Анонимен сигнал за бомба принуди белгийските власти да евакуират Северната гара в столицата Бюрксел, съобщава британският вестник The Daily Express.

Анонимен сигнал в Киев за минирани станции на метрото

Подаден е анонимен сигнал, че всички станции на метрото в Киев са минирани. Това съобщи сайтът на киевската телевизия "Эспрессо TV"."В кол-центъра на Службата за сигурност на Украйна позвъни анонимен, който съобщи, че са минирани всички станции на метрото на град Киев", посочва сайтът. Съобщава се също, че е минирано и летище "Жуляни". Сайтът напомня, че по-рано е подаван сигнал за минирани търговски центрове в украинската столица.

"168 часа":Новият бос на УЕФА – анонимен, твърде млад, но и невероятно комбинативен!

Словенецът Александър Чеферин спечели малките на своя страна с обещанието да не ги заличава от футболната карта на Европа. Детронацията на Мишел Платини от президентския пост в УЕФА беше събитие, получило отзвук по целия свят. Френската футболна легенда не се даде без бой, въпреки че бяха осветени старите му далавери с бившия бос на ФИФА Мишел

Наши цигани се биели за Ислямска държава, твърди анонимен източник на Би Ти Ви

600 лв. за носене на бурка и 1000 лв. за брада плащали на циганите в Пазарджик, твърди анонимен източник на Би Ти Ви. Според него имало поне 10-ина джихадисти от Пазарджик и други български градове, заминали да се бият за Ислямска държава. Нашите джихадисти знаели предварително за атентатите в Париж и Мюнхен.