28.10.2016

Ума Търман ще се бори за попечителство над дъщеря си

Ума Търман и бившият й годеник Арпад Бюсон влизат в съда, за да се борят за попечителските права над 4-годишната им дъщеря. Той иска повече време, което да прекарва с детето си. Явно през изминалата една година е установил, че настоящото споразумение не му е достатъчно.

Още

Ума Търман на съд за попечителство

Ума Търман и бившият й годеник Арпад Бюсон влизат в съда, за да се борят за попечителските права над 4-годишната им дъщеря. Той иска повече време, което да прекарва с детето си. Явно през изминалата една година е установил, че настоящото споразумение не му е достатъчно.

Дъщерята на Ума Търман и Итън Хоук започва кариера на модел (СНИМКИ/ВИДЕО)

Мая Търман-Хоук следва стъпките на други звездни деца и се зае с моделство. През септември стана ясно, че холивудската потомка е новото лице на британския моден бранд All Saints, след като се появи в рекламната кампания на пролетно-лятната колекция на марката за сезон 2017. Кампанията е придружена от кратък моден филм, озаглавен "Far From Here“, в който тя тича през тъмни гори, пише Elle. Видеото е заснето в родното й място Удсток в Ню Йорк.

Дъщерята на Ума Търман и Итън Хоук стана модел (СНИМКИ)

Дъщерята на Ума Търман и Итън Хоук - Мая стана поредното дете на знаменитости, сключило договор като модел, съобщи Контактмюзик. Синди Крофорд за дъщеря си: Кая е много по-уверена от мен (СНИМКИ) След като 18-годишната Мая бе обявена за новото лице на британската модна къща "Ол сейнтс", първите снимки от предстоящата рекламна кампания с участието на модела бяха качени в интернет.

Ума Търман си счупи няколко кости

Говорител на актрисата заяви, че тя е пострадала вследствие на инцидент по време на конна езда

Ума Търман с фрактури след падане от кон

Актрисата Ума Търман е получила няколко костни фрактури след падане от от кон тази седмица, съобщава Контактмюзик, цитиран от "Дарик". На актрисата е била оказана помощ от децата й на остров Сейнт Бартс. Според случайни свидетили на станалото, 46-годишната звезда от филма "Криминале" изглеждала така, сякаш е с операция на тазобедрената става.

Ума Търман падна от кон

Ума Търман получила няколко костни фрактури, след като паднала от кон тази седмица, съобщи Контактмюзик. На Ума е била оказана помощ от децата й в ресторанта "Ла плаж" на остров Сейнт Бартс, съобщава в. "Ню Йорк таймс". Според случайни свидетели на станалото, 46-годишната звезда от филма "Криминале" изглеждала така, сякаш е с операция на тазобедрената става.