23.10.2016

Митьо Очите: По мен е стреляно от 3-4 места

Димитър Желязков, известен като Митьо Очите, споделя, че дълго време след стрелбата е бил в състояние, в което човек не осъзнава много неща и чак сега започнали да му се връщат някои спомени. Сега осъзнава малко по малко, че, както се казва, живее втори живот, разказва той в интервю за „24 часа". Желязков бе ранен при стрелбата в заведение в "Слънчев бряг" на 8 юни. В гангстерския екшън бе убит гардът му Александър Алексиев.

Още

Съдът остави в ареста Божо Кравата, участник в стрелбата срещу Митьо Очите

Специализираният наказателен съд остави в ареста Божидар Кузманов – Божо Кравата, който преди няколко дни се предаде след няколко месечно издирване, съобщи Нова телевизия. Божо Кравата се предаде във Велико Търново преди дни. Пред съда днес Кузманов заяви, че се страхува за своя и за живота на семейството си, предаде Би Ти Ви. По думите му той е бил в ресторанта, в който беше убит охранител на Желязков, а той тежко ранен, като ресторантьор. Според адвоката му Лъчезар Таков...

Дъщерята на Митьо Очите изригна: Кравата да не ми се прави на много интелигентен с тези очила!

22-годишната Станилава Желязкова започна яростна дискусия в защита на баща си Димитър Желязков-Очите след интервюто на Божидар Кузманов-Божо Кравата. Младата жена, на чието име и на приятеля й Велислав Попов, се води таксиметровата компания „Такси 1”, която бе посочена като основен мотив за престрелката във "4 You", избухна срещу твърденията на Кузманов, съобщава "Флагман".

Основният враг на Митьо Очите проговори пред bTV

Какво точно се случи на 8 юни при стрелбата в Слънчев бряг?

Божо Кравата проговори: Митьо Очите организира престрелката!

Той беше и с бронежилетка, не е било атака срещу него, настоя той

Издирваният след престрелката с Митьо Очите Божо Кравата проговори

„Това беше престрелка, въоръжено нападение, организирано от Димитър Желязков”. Това каза Божидар Кузманов, известен като Божо Кравата, издирван близо четири месеца от "Интерпол" след стрелбата в курорта Слънчев бряг. Основният враг на Митьо Очите се предаде вчера в полицията във Велико Търново. По думите му първите дни след инцидента всичко е било като един филм на ужасите, в който някой друг си пише сценариите, разказа той пред

Божо Кравата проговори! Бях се поизлегнал в едно сепаре, когато нахлу Митьо Очите и кресна:"Вие на мутри ли ще ми се правите, сега ще видите какво ще ви направя!"

Божо Кравата проговори за стрелбата с Митьо Очите. По думите му първите дни след инцидента всичко е било като един филм на ужасите, в който някой друг си пише сценариите. "Много странно. Аз не мога да ги възприема нещата. Аз не мога да възприема, че аз съм най-голямото зло. Опитвам се да успокоявам близки.", каза той в ефира на bTV.