25.10.2016

Тотален скандал в жив ефир! Водещ заголи гърда на най-надарената жена в Испания (ВИДЕО 18+)  

Жената, която е смятана за притежателката на най-големите гърди в Испания, изскочи като попарена от телевизионно студио, след като водещият я хвана за гърдата и я заголи. Клипът с разгневената и унизена 46-годишна Йола Берокал стана хит в мрежата.

Още

Водещ разголи най-големите гърди в Испания! Случайно?

До момента видеото е гледано над 2 милиона пъти

Водещ разголи гърдите на най-надарената жена в Испания

В резултат възмутената Йола Берокал ядосано напусна студиото

Водещ уж случайно свали роклята на най-големите гърди в Испания (ВИДЕО, 18+)

Огромен скандал и огромен интерес – в това се превърна гостуване на известната в Испания телевизионна звезда Йола Берокал. Берокал беше гост на токшоу, в което основната тема беше нейният бюст. Испанката е с репутацията на водещата с най-големи гърди в пиринейската държ

Водещ заголи гърда на най-надарената жена в Испания (ВИДЕО 18+)  

Жената, която е смятана за притежателката на най-големите гърди в Испания, изскочи като попарена от телевизионно студио, след като водещият я хвана за гърдата и я заголи. Клипът с разгневената и унизена 46-годишна Йола Берокал стана хит в мрежата.

Настоящата година се очертава да бъде една от най-ужасните от две десетилетия за световното винопроизводство

Световното производство на вино се очаква да спадне през 2016 година с 5,3%, тъй като обилни дъждове са навредили съществено на производство на грозде в Южна Америка и във Франция, съобщава финансовата агенция RTTNews. Международната лозарска и винарска организация (OIV) прогнозира, че световното производство на вино ще намалее през настоящата година с 259 милиона хектолитра, като това би представлявало спад с над 5 на сто в сравнение с 2015 година. При това положение винарското производство през текущата година вероятно ще се окаже сред най-слабите през последните двадесет години. Италия потвърждава мястото си на водещ световен производител на вино и през 2016 година със своите 48,8 млн. хектолирта, което обаче представлява понижение с 2% спрямо година по-рано. Тя е последвана от Франция, чието производство на вино ще достигне 42,2 млн. хектолитра, но с цели 12% под нивата от 2015 година. На трето място е Испания, чието производство се повишава с 1% до 37,8 млн. хектолитра. Международната лозарска и винарска организация отбелязва, че производството на вино в Южна Америка е най-силно засегнато от по-лошите климатични условия, като Аржентина отчита съществено намаляване на производството с цели 35% до 8,8 млн. хектолитра, докато производството в Чили се сви с 21% до 10,1 млн. хектолитра, а в Бразилия – спад с цели 50% спрямо миналата година до едва 1,4 млн. хектолитра.