25.10.2016

Сеизмолог: Стотици вторични трусове са регистрирани след труса в Гърция

Стотици вторични трусове са регистрирани след земетресението в Северозападна Гърция. Това съобщи експерт-сеизмологът Румяна Главчева, цитирана от "Фокус". Наскоро не беше регистрирана земетръсна активност в района на Янина. Обаче след земетресението с манитуд 5.3, станало в района на Янина (Епир – Гърция) в 23:15 на нощта събота срещу неделя,

Още

Порой в Гърция - стотици домове са наводнени

Столицата Атина също е засегната от бедствието

Щети за стотици милиони след потопа в Гърция (ВИДЕО+СНИМКИ)

Властите вече пресмятат и обезщетенията, които всеки пострадал може да получи

Шок за стотици измамени българи: Фараонът от Дупница духна в Гърция

Босът на фалиралата дупнишка пирамида Георги Близнаков е духнал за Гърция, където синът му притежава огромно имение, купено с отмъкнатите от фараона влогове. Това разкриха част от изгорелите при спукването на финансовия балон граждани, цитирани от "България днес". Повод за коментара им бе командироването на трима прокурори от пловдивската прокуратура в Дупница, които ще нищят измамата с фалиралата "Популярна каса". Пращането на държавните обвинители, които вече са започнали пространни разпити, се наложи, след като срокът на разследването бе удължен с още 1 месец. Потърпевшите засега са над 120 човека, а събраните документи по случая възлизат на 2000 листа. Освен огромния обем от работа продължаването на срока било предприето, тъй като било трудно да се докаже наличието на престъпление според смисъла на наказателния закон.

Километрични опашки на Кулата! Стотици българи се изнасят към Гърция (ВИДЕО)

И тази сутрин пред най-големия граничен пункт с Гърция се извиха опашки от автомобили. В ранната сутрин стотици българи са се запътили към плажовете в южната ни съседка. Подобна е ситуацията почти всеки уикенд, съобщава Нова тв.

Контрасти: Никакъв интерес за влизане в България, чакащите на вход Гърция – стотици

Това е положението на ГКПП „Маказа-Нимфея" в 9.00 часа на 2 юли 2016 година – стотици чакат до 2 часа за влизане в Гърция, а на гишетата на вход България няма нито един автомобил, пише 24rodopi.com. Встрани микробус със смолянска регистрация се проверява щателно за контрабандни стоки.

На "Маказа" пак е ад! Стотици чакат до 2 часа, за да влязат в Гърция (СНИМКИ)

До два часа се чака на ГКПП „Маказа" за влизане на в Гърция тази сутрин. Стотици чакат до 2 часа за влизане в южната ни съседка, а на гишетата на вход България няма нито един автомобил, съобщава 24rodopi.com.