25.10.2016

Известна фолк певица призна: Бременна съм!

Бременна съм! Това откровено признание направи фолк певицата Джина Стоева в предаването на bTV "Тази неделя". С това тя изненада водещите, които дори не очакваха, че точно пред тях ще бъде обявена тази новина. 

Още

Бомба в къщата на "ВИП брадър"! Деси Цонева се терзае, че е бременна

Тази вечер във "ВИП брадър" зрителите ще имат трудната задача да определят изхода от поредните номинации в Къщата. Съквартирантите ще получат възможност да видят кой и с какви мотиви ги е номинирал, а ще доведе ли това да поредни сътресения и преразпределения на лагерите, предстои да разберем.

Бременна ли е Деси Цонева

След двойните елиминации в петък, лагерите отново стягат редиците си за война

Тестът показа - Деси Цонева не е бременна

След двойните елиминации в петък, лагерите отново стягат редиците си за война

Деси Цонева е бременна?

Тази вечер във VIP Brother live, от 20:00 часа по Нова Телевизия, зрителите ще имат трудната задача да определят изхода от поредните номинации в Къщата. Съквартирантите ще получат възможност да видят кой и с какви мотиви ги е номинирал, а ще доведе...

Той направи СНИМКА на бременната си жена. Когато двамата погледнаха фотоса ...  

Анджелин Мозер от Флорида била бременна в деветия месец, когато решила да си направи една малка фотосесия със съпруга си Дан. След кратък размисъл развълнуваната двойка решила, че няма нищо по-прекрасно от снимка на брега на океана. Затова и без колебания двамата се запътили към морския бряг.

Бременната на 50 Джанет Джексън се появи, облечена като мюсюлманка (СНИМКИ)

Певицата Джанет Джексън беше забелязана на публично място за пръв път, след като обяви, че очаква дете на 50 години.