26.10.2016

Зрелищно: Изгориха пет тона наркотици

Над пет тона различни наркотици местно производство, включително хероин и опиум, бяха унищожени днес от полицията в Херат, Западен Афганистан, чрез зрелищно запалване на огън, предаде кореспондент на Франс прес, цитиран от БТА.

Още

Джихадисти изгориха живи дезертирали бойци от ИД

Деветимата мъже направили неуспешен опит за бягство

Терористи на ИД изгориха живи деветима дезертьори в Мосул

  Хора на „Ислямска държава“ изгориха живи 9 дезертьори в иракския град Мосул, съобщи телевизия „Ас Сумария“, предаде БГНЕС. Деветимата терористи предприели бягство, опасявайки се от боевете с иракската армия, което провежда операция за освобождаването на града от ИД. Те обаче били хванати от джихадистите. След това на дезертьорите им били вързани ръцете и краката, били хвърлени в окопи, пълни с нефт, и след това запалени. Тт 17 октомври тече операцията срещу Мосул, но засега иракската армия още не е влязла в града. Тя освобождава райони около него, затягайки обръча. В момента нейни част са достигнали на 8 километра от града. 

Изгориха наркотици за 52 млн. лева

Сред тях са марихуана, екстази, хероин, кокаин...

Истински кошмар! Изгориха живи деца и родителите им в дома им

Четиричленно семейство изгоря в дома си. огънят бил предизвикан от неизвестни лица. Зловещата случка се е разиграла в руския град Тайшет, в нощта на 25 септември, съобщи тв „Звезда”.

В Лондон изгориха гигантско копие на града от XVII век (видео)

Големият пожар, развилнял се в Лондон между 2 и 5 септември 1666 година, унищожава повече от 13 500 жилищни сгради, 87 църковни здания, катедралата "Свети Павел" и почти всички административни сгради.