27.10.2016

Скандал в българското кино! Д-р Захариев от „Откраднат живот” набутан от жена му в сериала

Актьорът Емил Марков коренно се различава от екранния си образ на д-р Петър Захариев. В сериала гинекологът разбива брака си с властната си съпруга и прави дете на доста по-младата си стажантка и любовница, а извън снимачната площадка е щастливо женен от близо 30 години. Избраницата на сърцето му е актрисата Албена Павлова, която участва в друга продукция - "Столичани в повече", пише в. "Уикенд".

Още

Д-р Биляна Захариева за сефте играе любовни сцени в "Откраднат живот"

Това е едно от най-трудните неща, зрителят не може да бъде заблуден, смята актрисата Радина Думанян

Виолета Захариева е скритата лимонка в "Откраднат живот"

Втори сезон на хитовия сериал предлага нови драматични обрати

Звездата от „Откраднат живот” Емил Марков пред „ШОУ”: За ролята на доц. Захариев ме взеха с „връзки”

Ексклузивно и само за „ШОУ” сценаристът и актьор Емил Марков вдига завесата за личния и професионалния си живот. Неговото име е познато от дълги години, но покрай ролята си на доц. Захариев в хитовия сериал „Откраднат живот” стана още по-разпознаваем за аудиторията. Щастливо женен е за не по-малко популярната актриса Албена Павлова, която спечели симпатиите на тв зрителите с ролята си на Гълъбинка в „Столичани в повече”. Отгледали са две прекрани деца – момче и момиче. Дъщеря им също се увлича по киното и участва в сериала с майка си, но обмисля да продължи образованието си с нещо далеч от професията на родителите си. 

Д-р Захариева от "Откраднат живот" е кучка в живота

Медицинският сериал "Откраднат живот" бързо натрупа популярност, която се оказа изключително полезна за участниците от тв поредицата. Най-много изкяри анестезиоложката в сериала д-р Боряна Захариева, пише "Уикенд".

Ето какви ги играе Йона Буковска

Коварната интригантка Виолета Захариева от сериала „Откраднат живот“ е на светлинни години далеч от финия нрав на Йоана Буковска-Давидова, но пък да изгради на екрана характер, толкова различен от нейния, е интересна творческа задача за актрисата. В момента два снимачни екипа паралелно, но разбъркано, работят по 6 епизода едновременно от оставащите до края на втория сезон и дори изпълнителите на главните роли не знаят как ще се развият героите им в перспектива, по-дълга от предстоящите 3 серии.