28.10.2016

Пеевски си купи обратно новата печатница. Супер евтино

7 пъти е разликата между платените сега 4.4 млн. лв. за имотите и оценката от 30 млн. лв. при залагането им в КТБ преди 3 години. Свързано с Делян Пеевски дружество е придобило имота и сградите, в които се намира печатницата "ИПК Родина 1". Това научи "Капитал" от частния съдебен изпълнител Стоян Якимов, който е провел публичната продан в средата на миналата седмица. Купувач е новосъздадено дъщерно дружество на "Печатница София", което депутатът придоби преди около половин...

Още

Мързелива рецепта: Супер лесен домашен Наполеон!

Много от нас обожават тортата "Наполеон", но дори не знаят откъде идва името ѝ. Работата е там, че неговата поява е свързана с честването на 100-годишнината от изгонването на Наполеон Бонапарт от Русия. 

Суперзакуска за гладни: Пухкави домашни милинки

Едва ли има човек, който не обича милинки, дали всеки обаче знае как да си ги направи сам. Предлагаме ви една рецепта, за да се научите и вие!

Супервулкан в Италия може да затрие Европа! Има огромна вероятност да изригне много скоро

Крайбрежието на Неаполския залив е едно от най-гъсто населените места в Италия. Около него живеят над 4,4 милиона души, въпреки че наблизо се намира активният вулкан Везувий, известен с унищожителните си изригвания в миналото. Вижте най-красивите вулкани в света във видеото. Самият залив обаче крие много по-голяма опасност под плитките си води. Тази опасност съвсем ясно се проявява в западната му част – областта Кампи флегреи – национален парк от 2003 г., разположен насред застроения пейзаж на крайбрежието.

Италия крие супервулкан, той може да унищожи Европа

Учените са сигурни, че предстои ново избухване и то е много вероятно да се случи в близките десетилетия

Суперкупето Lexus LC 500 идва в Европа

Японската компания Lexus разкри нови подробности за новото си спортно купе LC 500, което показа още в началото на годината на автомобилното изложение в Детройт. Европейските продажби на модела стартират през пролетта на 2017 г., като цената все още не е официално обявена. Купето е