21.10.2016

Пилотът на най-големия самолет засне кацането си в София (ВИДЕО+СНИМКИ)

Огромният Airbus А-380 беше приземен от българина Марио Бакалов

Още

Протести срещу мигрантите се провеждат тази вечер в София, Варна и Ямбол

Засилени мерки за сигурност предприема столичната полицията заради насроченият за тази вечер протест в София, срещу мигрантите. От МВР уточняват ,че при необходимост ще бъдат затваряни улици поетапно в района на булевард "Мария Луиза" и околните пресечки. На площад "Света Неделя", където е сборният пункт на протестиращите, ще се извършват проверки за оръжие и други забранени предмети. Хора в нетрезво състояние или под въздействие на опиати няма да бъдат допускани.   Подобен протест ще се проведе тази вечер и в Ямбол. Конкретният повод за организиране на шествието е срещу настаняването на бежанци в елховското село Бояново. Проявата е организирана от група майки в социалните мрежи. Те ще настояват, както пред местната, така и пред централната власт, на територията на бившите казарми в село Бояново да не се създава мигрантски център. Предстои протест и в село Бояново. Очаква се недоволни от мигрантите да протестират и във Варна.

Психично болен нападна с нож човек в центъра на София

Настаняван е 4 пъти за лечение и е освидетелстван

Утре и в неделя: Карай Смело София 2016

Сердика Център домакин на събитието

Бесни софиянци: Роми правят зулуми в "Западен парк"

Роми изсичат дървета в столичния "Западен парк". Те са се нанесли в региона и непрекъснато разширяват къщите си, строят бараки и превръщат всичко около себе си в катун. За това сигнализираха недоволни столичани.

Екшън: Психар наръга мъж в центъра на София

Раненият с опасност за живота, нападателят - познат на МВР

Международен фестивал събира в София танцовия елит

Първият почивен ден този уикенд ще премине под знака на танците, поне за почитателите на това изящно изкуство. В столичната зала...