26.10.2016

Скандални кадри разкриха в каква страшна мизерия живеят българи в Италия (ВИДЕО)

Българите в Италия настръхнаха след репортаж, излъчен на 13 октомври т.г. в предаването Striscia la Notizia по Canale 5 за „Българското гето“.

Още

Село в Италия се барикадира, за да не приеме 12 мигрантки

Село в Северна Италия издигна барикади от палети по пътните си достъпи, за да попречи на влизането на автобус с 12 мигрантки, които трябваше да бъдат настанени в реквизиран хотел, предаде Франс прес. По италианските брегове тази година са пристигнали близо 155 000 души и страната е принудена да настанява хиляди новопристигнали през последните дни с претоварена приемна система - 168 000 настанени спрямо 103 000 в края на 2015 г. Разследват италиански офицери за убийство при потъване на кораб с м...

Жителите на град в Италия не пускат бежанци

Жителите на италианското градче Горино в северната провинция Ферара блокираха всички пътища към града заради решението на кметството да приеме група мигранти от Африка и Близкия изток, пише вестник la Nuova Ferrara. Най-обективен е страхът, че бежанците ще нарушат бита ни, сочи анализ Кметът Микеле Тортора заповяда да се конфискува малкия хотел Amore-Natura, за да бъдат настанени в него

Фараона иска отново в националния на Италия

Надявам се да продължа с доброто си представяне, каза Ел Шаарауи

16 мигранти са загинали през последното денонощие при опит да достигнат Италия от Либия

16 мигранти са загинали през последното денонощие при опит да достигнат Италия от Либия, съобщи Франс прес. В рамките на вчерашния ден италианската брегова охрана е провела над 20 операции и е спасила повече от 2 200 души, плавали на претоварени лодки, но не е успяла да извади всички от водата. Хиляди бяха спасени и в последните дни на миналата седмица, но други 40 загинаха.От началото на годината Италия е приела повече от 150 хиляди мигранти. 3 700 души загинаха при преминаването на Средиземно море.

Франция и Италия варианти за Агуеро

ПСЖ и Милан сериозни кандидати за аржентинеца

Продължават да пристигат нови имигранти в Италия

Не спира бежанският поток през Сицилийския пролив към Италия. През изминалата седмица са били спасени 6500 души, но 26 души са загинали, опитвайки се да достигнат италианските брегове. Над 4000 от спасените бежанци пристигнаха в понеделник на различни пристанища в Южна Италия.