25.10.2016

Учени: Изкуствената трева причинява рак

Ако спортистите имат пряк контакт с материала, става опасно

Още

Вземете мерки! Изкуствената светлина ни разболява

Нарушенията в нормалното редуване на осветени и тъмни части на денонощието води до сериозни здравни проблеми. Това доказаха екип от холандски учени. В продължение на няколко месеца, Йохана Мейер и колегите му от Медицинския университет в Лайден, провеждали експеримент с мишки, за да докажат тезата си.

Изкуствената светлина ни разболява

Липсата на достатъчно тъмни часове през нощта и натрапчивото присъствие на изкуственото осветление се отразяват зле на нашето здраве, пише в. "Дейли мейл". Изданието цитира резултатите от холандско проучване, според което тези фактори могат да доведат до заболявания като остеопороза и загуба на мускулна маса. Тайнствена "синя светлина" регулира биологичния ни часовник Екипът на Йохана Мейер от Медицинския университет...

Мъж поиска развод, защото видя жена си без грим!

30-годишен мъж от Обединените Арабски емирства подаде молба за развод с 24-годишната си жена, след като я видя без грим. Младоженецът посочил, че се е почувствал "подмамен от изкуствената й красота", предаде "Метро", цитиран от...

Мъж реши да се разведе с жена си, след като я видя за пръв път без грим

30-годишен мъж от Обединените Арабски емирства подаде молба за развод с 24-годишната си жена, след като я видя без грим. Като обяснение младоженецът посочил, че се е почувствал "подмамен от изкуствената й красота", предаде "Метро", цитиран от novini.london.

Създадоха кост за присаждане благодарение на 3D принтер

Съставена от създаден 3D принтер ковък и резистентен био материал,  изкуствената кост стимулира естественото регенериране на костите у лабораторни плъхове и други, пише Франс прес. Невероятното ткритие ще даде възможност за създаване на много по-евтини и достъпни импланти и протези, които ще се използват за лечение на костни и зъбни увреждания.

Новото гадже на Слави Трифонов е позната телевизионна сексбомба! (СНИМКА)

Втората бременност на Станислава Цолова даде възможност за изява на нова телевизионна звезда. От няколко седмици слънчевото време в нюзрума на bTV се представя от усмихнатата блондинка Натали Трифонова. Хубавицата вече спечели сърцата на хиляди мъже, които нямат търпение да свърши емисията с новини, за да попаднат на изкуствената й усмивка, пише "Уикенд".