27.10.2016

Ива Екимова пак се самозабрави, задръсти с колата си цял булевард

„Заради нея движението буквално спря! Остави си колата по средата на улицата и отказа да я премести!”, оплакаха се пред „Уикенд” потърпевши от скромните шофьорски умения на пиарката. Преди няколко дни тя решила да си поднови гардероба за новия сезон есен-зима и за целта тръгнала с колата си към въпросния търговски център. Паркирала точно пред един от входовете, с което успяла да затвори едното платно на улицата. Няколко служители от охраната я помолили да премести колата си, но Ива категорично отказала да се занимава с „претенциите” им, както самата тя се изразила.

Още

Ексклузивна версия в "ШОУ": Ива Екимова и Вальо Михов с тайна любовна афера

Ива Екимова и Вальо Михов са имали тайна любовна история, гласи упорит слух, обикалящ светските среди у нас от известно време насам. Както знаем обаче, старата любов ръжда не хваща! И изглежда, че любовните искри между пиарката и футболния бос отново прехвърчат. Ако слуховете са достоверни, то пулсът на блондинката се ускорява всеки път, щом в близост до нея е футболният бос Валентин Михов. Въпреки че може да й бъде баща, Михов също се преобразявал до по-младата Екимова, твърдят по-наблюдателните около тях.

Ива Екимова показа какво има в пазвата си (СНИМКА)

Ива Екимова зарадва последователите си в социалната мрежа с фотос от морето преди ден, пише HotArena. Пиарката противно на родните ни ВИП персони, които пъчат яки кубици силикон показа съвсем скромното си имане, което едва пълни сутиена. Ива е доста скромна в това отношение, но видимо, това не й създава комплекси. 

Ива Екимова се омаза до уши, продължава занаята на баща си

Пиарката Ива Екимова може да е спокойна, че гладна няма да остане. Ако някой ден ВИП клиентелата й я напусне, блондинката вероятно ще се преквалифицира в... бояджия! Ива сама сподели, че баща й е бил бояджия, а тя влезе в тази ролп. Запретнала ръкави сама да си маца стените у тях, Екимова втрещи мнозина, пише "България днес".

Ива Екимова готвила за първи път агнешки главички с Дими. Било я страх да ги докосне

Ива Екимова няма да забрави 10-ия си рожден ден. Още си спомня вълнението при очакването на гостите, подготовката на менюто, което не минава без любимите за всяко дете сандвичи с франзели. “Нарязвахме ги на кръгчета, намазвахме ги с масло и добавяхме към тях шунка или салам, кашкавал и краставичка”, помни много добре пиарката.

Ива Екимова се усука около тотомилионера от Силистра

Известната пиарка и рекламен специалист Ива Екимова се усука около тотомилионера от Силистра Красен Монев. Бившата телевизионна водеща веднага му стана приятел във фейсбук и не спира да харесва и коментира негови снимки и публикации. Блондинката искала да го привлече като клиент и да му организира откриването на новия фризьорски салон в София през есента, пише столичен ежедневник.

Мис Дупе топи нервите и килограмите на Ива Екимова, вижте изваяното й тяло (СНИМКА)

Най-горещата фитнес звезда на България топи нервите и килограмите на Ива Екимова. Бившата мис Дупе и настояща бодибилдърка Биляна Йотовска вкара в залата екс тв водещата и не спира да я тренира, пише hotarena.