25.10.2016

Шофьор не спря на знак "Стоп" и загина

Заради неспазено предимство 68-годишен мъж загина при инцидент на главния път Шумен - Силистра. Водачът на лекия автомобил, който е починал на място, не се е престроил правилно на пътя и не е спрял на знак „Стоп”.

Още

Стопанин в болница след палене на печка с бензин

Два сигнала за запалени къщи вдигнаха на крак вчера огнеборците. Първото произшествие възникна в с. Ряхово. Сигнал за него бе подаден в 08:02 часа вчера. До 11:30 часа четирима служители от РСПБЗН-Сливо поле с един автомобил и двама служители от Втора РСПБЗН-Русе с един автомобил са гасили запалената къща. Горенето се е разпростряло в три от стаите на къщата, както и в хоризонталната таванска и покривна конструкция. Изяснено е, че собственикът е предизвикал запалването като е използвал бензин за палене на печка на твърдо гориво, тип „чудо”, а б...

Mercedes за селски стопани

Броени часове преди премиерата на новата X-класа, да си припомним другите пикапи с трилъчата звезда

Две години прокуратурата събирала доказателства срещу Добрев. Обвинението е за безстопанственост

Умишлена безстопанственост, от която е настъпила щета в големи размери - 4,5 млн. евро. В това е обвинен бившият енергиен министър Делян Добрев от първия кабинет "Борисов", обясни пред bTV Румяна Арнаудова - говорител на главния прокурор Сотир Цацаров.

Куче припадна от радост, след като се събира със стопанката си след 2 години (ВИДЕО)

Този невероятно трогателен и позитивен клип показва, че кучетата са наистина нашите най-добри и верни приятели. След 2-годишна разлъка (което за едно животно е много дълго време) шнауцерът Кейси се среща отново със своята млада стопанка, която е прекарала 2 години да работи в Словения.

Община Хасково прибра безстопанствен кон

Община Хасково вече има сключен договор за място , в което да се настаняват неправомерно пуснати на свобода селскостопански животни и това е бившият Хайван пазар, информират от администрацията. Днес там от служители на КОРЗ е закаран първият кон, оставен без надзор от собственика му до бул." Васил Левски".  Сигналът е получен от тел. 112, уточняват от хасковската община.   Ако стопанинът на животното не си го потърси, не представи документи за собственост и не заплати дължимата според общинската наредба глоба в срок от 14 дни, конят ще бъде про...

Как да стоплим дома с цветовете на есента

Есен е, светлата част на денонощието е все по-къса, а времето, което изкарваме у дома е все по-дълго. Всъщност това е чудесно време от годината, в което навън има разкошни топли цветове. Трябва просто да ги вкараме в интериора, защото никога не е късно за промяна. Един от най-лесните начини за въвеждане на есенните тонове у дома е чрез текстил.