21.10.2016

Какво трябва да отговори мъжът, ако жена го попита: Дебела ли съм?

Германският комик Хорст Шрот дава съвети и на дамите, и на техните половинки

Още

Силата на волята: Кой ще се ожени за дебелана като мен?

Американката Хейли Смит свали 50 кг. за сватбата си

Ти да видиш! Големият брат слага Жана Бергендорф на диета, била дебела!

Тази вечер във "ВИП брадър" ще видим трогателните излияния на Жана за проблемите ѝ с наркотиците. Певицата ще признaе, че е категорична в избора си да остави опиатите в миналото, защото е достатъчно силна. Емануела ще заяви, че е готова да помогне с всичко, от което Жана има нужда в битката си, а колоритната певица ще поиска единствено любов и разбиране.

Най-дебелата жена в света свали 120 кг с... любов и секс

Пати преди ядеше по 13000 ккал на ден, днес е на диета

Пълна промяна! Музикален продуцент я напъди защото била твърде дебела за клип, оттогава ѝ остана само пищният бюст (СНИМКИ)

22-годишно момиче е плачело всеки ден пред огледалото, след като достига свръх тегло,което започва да ѝ пречи. Попи Хюджес от Ливърпул признава, че най-кошмарният ѝ момент в бил когато музкален продуцент ѝ е казал, че е прекалено дебела, за да запишат видеоклип с нея към песен и тя трябва да отслабне, съобщава „Дейли мейл“.

Дойде време за дебела премяна, студът идва във вторник

Летни температури обаче ще ни радват през уикенда

Билката Дебела Мара - лек от тефтерите на баба

Дебела Мара е месесто, сочно  растение с дебели овални листа, подредени във вид на роза.  Произхожда от Мексико. Отглежда се върху скали, покриви, стени, може да се отглежда и в саксии. Не изисква много грижи, а най-важното е да се осигури достатъчно слънчева светлина. Това красиво и полезно растение има много приложения в народната медицина. Често Дебела Мара се бърка с дървото на живота. Общото между двете растения е, че принадлежат към един и същ род и едно и също семейство. Нашите баби са я използвали като средство за лечение срещу много ...