28.10.2016

По случай празника: Шефът на ВВС си пожела нови изтребители

По случай празника на българската авиация пожелавам в скоро време да се реализира проектът за боен самолет. Това каза ген.-майор Цанко Стойков, командир на Военновъздушните сили (ВВС) пред „Фокус“ във връзка с 104-годишнината от създаването си.

Още

Шефът на ВВС се пенсионира

Днес, 1 август 2016 г., в Министерство на отбраната постъпи рапорт от командира на Военновъздушните сили генерал-майор Румен Радев за освобождаване от военна служба на основание чл. 169 от Закона за отбраната и Въоръжените сили на Република България поради придобито право на пенсия при условията на чл. 69, ал. 4 от Кодекса за социално осигуряване.Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на отбраната. Рапортът ще бъде разгледан съгласно законно установените процедури....

След разкритието на БЛИЦ: Шефът на ВВС ген. майор Румен Радев подаде рапорт за пенсиониране

Командирът на Военновъздушните сили ген. майор Румен Радев е подал рапорт за пенсиониране. Това съобщи БГНЕС, позовавайки се на източници от Министерството на отбраната.

Шефът на ВВС отново хвърли оставка

Генерал-майор Румен Радев не е съгласен чужда държава да охранява небето ни

Ексшефът на турските ВВС Акън Йозтюрк отрича участие в опита за преврат

Бившият шеф на Военновъздушните сили (ВВС) Акън Йозтюрк не е признавал да е имал роля в неуспешния военен преврат, който опита да свали правителството в петък вечерта.