24.10.2016

Японската култура завладя София (СНИМКИ)

Японската философия за познание, красота и хармония завладя столицата.  В рамките на събитието в Античен комплекс „Сердика“, българската публика ще има възможност да наблюдава демонстрация на японски бойни изкуства, да се включи в различни работилници, да слуша семинари за традиционната японска култура и да се наслади на специална изложба, подготвена от деца от 143-то основно училище „Георги Бенковски“ в София, информира "Булфото".

Още

Гришо ще участва на турнира в София

Надпреварата на АТP ще се проведе от 5 до 12 февруари в "Арена Армеец"

Сметките за парно в София били няколко заради различни цени

Това обясниха от "Топлофикация София" в отговор на въпроси от абонати за неясноти в сметките

Григор Димитров ще играе в София, вижте кога

Григор Димитров е потвърдил участието си на турнира "Garanti Koza Sofia Open" догодина, информира "Tennis24.bg". Това беше съобщено днес на пресконференцията в хотел "Маринела", посветена на тенис турнира. Кога ще се проведе второто издание на турнира вижте в Sportlive.bg! 

Григор Димитров ще участва в турнира в София

Григор Димитров ще участва в турнира в София, обявиха организаторите. Българинът е приел поканата и ще играе в надпреварата в "Арена Армеец", която ще се проведе от 6 до 12 февруари 2017 г. В първия сезон на турнира Димитров отклони предложението и това предизвика коментари. Тогава от екипа му обясниха, че програмата му е направена предварително и няма как да бъде променена. Другото голямо присъствие на турнира в София е на Доминик Тийм. Австриецът се изкачи на деветото...

Григор Димитров ще участва на турнира в София

Организаторите съобщиха добрата новина на специална пресконференция