22.10.2016

Честит рожден ден на БНТ2!

БНТ 2 отбелязва петия си рожден ден с пет хора в пет български града. Колегите от София, Пловдив, Варна, Русе и Благоевград бяха предизвикани от хореографа и водещ на танцовото шоу на БНТ 2 "Надиграй ме" Асен Павлов - да се надиграват на ръченица. Още за празника разкри Екатерина Генова, директор на Дирекция "БНТ Свят и региони":

Още

БНТ2 празнува своя 5-и рожден ден

Телевизията ще отпразнува рождения си ден по изключителен начин и с много изненади.

БНТ2 празнува рожден ден с празнично хоро пред НДК

На 16 октомври (неделя) БНТ2 отбелязва своя 5-ти рожден ден! Ще се радваме, ако се присъедините към нашето празнично хоро на 16.10.2016 г. от 11,00 часа в градинката на НДК.Бъдете с нас на първия ни юбилей!

Гледайте на живо по БНТ2 изслушването на кандидатите за КЗК

Започна изслушването на кандидатите за попълване на състава на КЗК на заседание на икономическата комисия. Можете да го гледате на живо по БНТ2 ТУК

Изслушването на кандидатите за членове на КЗК - пряко по БНТ2

На 22 юни (сряда) от 14:00 часа БНТ2 ще излъчи пряко заседанието на постоянната парламентарната комисия по икономическа политика и туризъм, на което ще бъдат изслушвани кандидатите за председател, заместник-председател и членове на Комисията за защита на конкуренцията.

Неработещи подвижни пътеки и ескалатор в метростанция "СУ "Св. Климент Охридски"

Подвижните пътеки и един от ескалаторите на станцията при университета от страната на "Орлов мост" не работят повече от два месеца. За проблема сигнализираха зрители на БНТ2.