26.10.2016

Кола за 30 бона изгоря при среднощен пожар в "Манастирски ливади" (ВИДЕО)

Чисто нов лек автомобил пламна тази нощ в столичния квартал "Манастирски ливади". Огънят засегна и други две коли, паркирани в близост. Огнената стихия бе на метри от три жилищни блока и популярно заведение, съобщава dnes.bg.

Още

Луксозен джип изгоря изцяло в Манастирски ливади (СНИМКА)

Луксозен джип е изгорял изцяло в столичния квартал "Манастирски ливади". Колата е била паркирана пред блока на собственика, останалите автомобили до нея не са пострадали.

Само в БЛИЦ! Това не е амазонската джунгла, а гледка от столичните "Манастирски ливади" (СНИМКИ)

Буйна растителност, която завладява всичко по пътя си. Това определение не е за тропическа джунгла, аз а за столичен квартал. На снимки, появили се в интернет, се вижда как една кола буквално е "погълната" от трева, а друга е на път да бъде "превзета". Само малка част от превозните средства се вижда от буйната трева.

Историческо: В София никога повече няма да има квартали като "Манастирски ливади"

Подземните гаражи в междублоковите пространства в София задължително трябва да имат градинки на покривите си. Това предвиждат промени в Закона за устройството на Столична община, които бяха качени за обществено обсъждане. Сред основните цели на проекта е да се предотврати презастрояването на града и да се опазят зелените площи, пише „Телеграф”.

Шок в "Манастирски ливади": Змия изпълзя от шахта

Змия изпълзя от шахта в столичния квартал "Манастирски ливади", съобщава Георги Георгиев. Той е изпратил снимка за рубриката „Моята Новина“ на Нова телевизия, на която се вижда как влечугото пълзи по асфалта.

Лек автомобил изгоря в подземен паркинг на жилищна сграда в "Манастирски ливади"

Лек автомобил "Мерцедес" е бил запален тази нощ в софийския квартал "Манастирски ливади". Пострадали хора няма.  Минути преди четири часа сутринта луксозният "Мерцедес" пламва в подземен паркинг на жилищна сграда в "Манастирски ливади". Първоначалните огледи на пожарната и на полицията установяват, че вероятно става дума за умишлен палеж. От огъня е засегната още една кола, обгорял е и част от подземния гараж. Криминалисти обясниха за "Хоризонт", че по чудо не е избухнал взрив, тъй като в паркинга е имало коли с газови уредби. Днес хората пред блока бяха повече от лаконични за случая. От пожара е прекъсната и кабелната телевизия на част от  живеещите в блока, разказаха техниците, дошли да я възстановят. "Хоризонт" научи, че подпаленият автомобил се води на фирма с няколко собственика. Единият от тях е с повече от десет криминални регистрации. Разследващите проверяват и версията за лихварство. Извършителите се издирват.