26.10.2016

Кайли Дженър не вярвала, че някой иска да я целуне

Риалити звездата обяснява защо си е увеличила устните

Още

Кайли Дженър направи признанието, което всички толкова дълго чакаха!

Риалити звездата Кайли Дженър най-накрая потвърди слуховете, че се е подложила на операция за уголемяване на устните и възнамерява да го направи пак. За това, че Кайли се е подлагала на интервенция се заговори още през 2014 г., когато устните ѝ изглеждаха изкуствено големи.

Кайли Дженър просто иска целувка

Реалити звездата Кайли Дженър най-накрая потвърди, че се е подлагала на операция за уголемяване на устните и възнамерява да го направи пак. За операцията беше заговорено още през 2014 година, когато устните и изглаждаха изкуствено големи. Кайли заяви: "Не дадох детайли, защото не исках да оказвам лошо въздействие върху феновете си". 5 знаменитости с ужасяващи пластични операции Ако беше изплюла камъчето по-рано, може би щеше да спести усилията на феновете си, които н...

Ето го телефонният номер на Кайли Дженър (видео)

Роб Кардашиян изля гнева си върху 19-годишната Кайли, която не покани бременната му годеница на партито изненада, организирано за младите родители, споделяйки онлайн телефонният ѝ номер

Кайли Дженър изкопира Ким Кардашиян (СНИМКИ)

Още от малка Кайли се възхищава на безупречния стил на Ким Кардашиян. Най-малката от клана Кардашиян-Дженър претърпя изключителна метаморфоза през последните няколко години, която даде на злите езици много храна за размисъл. Новата й визия отново даде повод за шушукане в шоу средите.

Кайли Дженър отпразнува рождения си ден на плажа (Снимки)

Риалити звездата Кайли Дженър отпразнува 19-я си рожден ден на плажа, съобшиха от Канал 3. Тийнейджърката, която от дете се снима в най-популярното риалити в САЩ през последните години Keeping up with the Kardashians покани най-близките си дружки на яхта в открито море. Купонът продължил на приказен плаж, далеч от любопитни очи.

Селфи в огледалото... с Кайли Дженър

Кайли и колекцията ѝ от секси отражения