27.10.2016

Сицилианка се буди след 4 г. кома, пее парчета на Иглесиас

Изглеждала като мъртва, а чувала всичко около себе си Когато медицинската сестра, свикнала да работи сред напълно неми тела в отделението, чува “Ана, Ана!”, подскача от изумление.

Още

Иглесиас намекна за сватба с Ана Курникова

Изглежда, че продължителният роман на испанския певец Енрике Иглесиас с руската тенисистка Ана Курникова е на път да премине в ново качество: той намекна за сватба с нея. В миналото Иглесиас гледаше с пренебрежение към брака: „Не вярвам, че ви трябва хартия, за да покажете, че обичате някого“, казваше певецът.

Енрике Иглесиас планира сватба с Ана Курникова

Изглежда, че продължителният роман на испанския певец Енрике Иглесиас с руската тенисистка Ана Курникова е на път да премине в нова фаза: той намекна за сватба с нея. В миналото Иглесиас гледаше с пренебрежение към брака: „Не вярвам, че ви трябва хартия, за да покажете, че обичате някого“, казваше певецът.

Енрике Иглесиас намеква за сватба с Ана Курникова?

Изглежда, че продължителният роман на испанския певец Енрике Иглесиас с руската тенисистка Ана Курникова е на път да премине в ново качество: той намекна за сватба с нея. Иглесиас и Курникова се нанесоха в дом-мечта В миналото Иглесиас гледаше с пренебрежение към брака. „Не вярвам, че ви трябва хартия, за да покажете, че обичате някого", казваше певецът. .@enriqueigl...

Енрике Иглесиас говори за сватба с Ана Курникова

Двамата се запознаха през 2002 година на снимки на клипа Escape Изглежда, че продължителният роман на испанския певец Енрике Иглесиас с руската тенисистка Ана Курникова е на път да премине в нова фаза: той намекна за сватба с нея, предаде БГНЕС. В...

Енрике Иглесиас намекна за сватба с Ана Курникова

Двамата се запознаха през 2002 година на снимки на клипа Escape