21.10.2016

Тръмп: Клинтън взима наркотици и разчита на корумпирани медии

Кандидатът на Републиканската партия за президент на САЩ Доналд Тръмп, който изостава в социологическите проучвания, разкритикува в много остра реч "изопачаването на предизборната кампания от корумпирани медии", предаде Франс прес. "Изборите се изопачават от корумпирани медии, които вадят на преден план абсолютно неверни твърдения и безсрамни лъжи, за да бъде избрана" Хилари Клинтън, заяви Тръмп на митинг в Портсмут, щата Ню Хемпшър. Бизнесменът е критикуван и от собствения си лагер след вулгарните си изказвания за жените, а сега е предмет и на порой от обвинения в сексуален тормоз и сексуални посегателства, които той енергично отхвърля, отбелязва АФП. "Тези избори са нагласени. Няма да допуснем това", заяви Тръмп, като увери, че свидетелствата на оплакалите се от него не са надеждни. Четири дни преди третия и последен предизборен диспут с Клинтън милиардерът отправи изненадваща атака към нея, намеквайки че тя е приемала някакви наркотици преди предишния им диспут на 9 октомври, и предложи двамата да минат тест за наркотици преди диспута в сряда. "Не знам какво става с нея. В началото на предишния диспут беше превъзбудена. Накрая едва стигна до колата си", заяви Тръмп. "Спортистите трябва да минават антидопингов тест и мисля, че и нас трябва да ни тестват за забранени вещества преди диспута" на 19 октомври, каза бизнесменът.

Още

Америка раздвоена между Клинтън и Тръмп

След телевизионния дебат вчера между кандидат-президентите Хилари Клинтън и Доналд Тръмп редица телевизии и информационни портали проведоха онлайн...

Мадона обеща орален секс на всеки, който гласува за Хилъри Клинтън (ВИДЕО)

Мадона обеща орален секс на всеки, който гласува за Хилъри Клинтън. 58-годишната певица направи обещанието от сцена в Ню Йорк. „Ако гласувате за Хилъри Клинтън, ще направя на всеки желаещ минет. Разбрахме ли се?“, попита тя публиката, която явно остана доволна от предложението. Мадона сподели, че има богат опит в тази област и увери, че хората ще останат доволни. Видеото с дръзкото изявление бе публикувано в Twitter.

Редица водещи американски медии разкриха резултатите на Клинтън и Тръмп

След телевизионния дебат вчера между кандидат-президентите Хилари Клинтън и Доналд Тръмп редица телевизии и информационни портали проведоха онлайн допитване с единствения въпрос: „Кой победи в последния дебат?“. Анкетата на телевизия Fox 61 в щата Кънектикът показа победа на Клинтън с 66% подкрепа срещу 32% за Тръмп, изчислява БГНЕС.

Проучване: Тръмп и Клинтън имат еднакво ниво на подкрепа

  Кандидат президентите Хилари Клинтън и Доналд Тръмп имат еднакво ниво на подкрепа след третия и последен телевизионен дебат помежду им вчера, предаде БГНЕС. По данни на интернет-изданието "Инвестър бизнес дейли" и изследователската служба "ТехноМетрика Маркет Интелидженс" (IBD/TIPP Poll) Тръмп има подкрепата на 41% от допитаните, а Клинтън – 40 процента. В същото време, когато на избирателите бе предложено да избират между двамата, 43% подкрепиха Клинтън, а 41% - Тръмп. Според допитване на социологическата служба на Университета на Южна Калифорния, направено по поръчка на вестник „Лос Анджелис таймс“ двамата имат равна подкрепа – по 44% от анкетираните. 

Подкрепата за Клинтън и Тръмп се изравни

След телевизионния дебат вчера между кандидат президентите Хилари Клинтън и Доналд Тръмп редица телевизии и информационни портали проведоха онлайн допитване с единствения въпрос: „Кой победи в последния дебат?“ Анкетата на телевизия Fox 61 в щата Кънектикът показа

Мадона обеща орален секс за всеки, който гласува за Клинтън (ВИДЕО)

Крайно нестандартна агитация в полза на Хилари Клинтън направи американската певица Мадона. Пред препълнената зала "Медисън скуеър гардън" в Ню Йорк тя шокира целия свят, заявявайки, че ще награди с орален секс гласувалите за кандидата на демократите. По време на третия, последен дебат между претендентите за президентския пост в САЩ, Хилари Клинтън и Доналд Тръмп отново си разменика люти реплики, наричайки се "кукла на Путин" и "отвратителна жена".