26.10.2016

Георги Илиев със съмнения за спукано ребро

Халфът днес минава преглед, почива до сряда

Още

Бащата на певицата Мария избягал в САЩ заради Георги Илиев

Покойният бос на ВИС 2 Васил Илиев е причината попфолк певицата Мария да израсне без бащино рамо. Заради силовия бос шампионът по борба Панайот Киров отишъл в Америка и оставил жена си Йорданка с две момичета, пише Уикенд. Преди 1991 г. висаджийският бос офертира бащата на певицата да започне работа в неговия борцов клуб в Кюстендил - "Олимп".

Георги Илиев попадна в групата на "Черно море" за мача с "Ботев" (Пд)

Интензивна тренировка с различни тактически варианти направи отборът на "Черно море" преди да отпътува за гостуването си на "Ботев" (Пловдив) за мача от 11-ия кръг на Първа професионална футболна лига. В групата на варненци попадна капитанът Георги Илиев, който лекуваше контузия, а лекарският щаб прави всичко възможно той да участва в срещата. Освен него, в състава са включени още вратарите Пжемисъл Коварж и Емил Михайлов и полевите играчи Траян Траянов, Михаил Венков, Пламен Николов, Ондрий Сукуп, Стефан Станчев, Тодор Паланков, Даниел Георгиев, Александър Цветков, Ян Малик, Бакари, Иван Коконов, Владислав Романов, Марек Кузма, Уго Секо и Валентин Йосков. От групата отпаднаха стражът Александър Чанович, контузеният Илиян Неделчев и юношите Мартин Костадинов, Илиан Илиев и Николай Минков. Срещата между "Ботев" и "Черно море" е утре от 15.00 часа.

Само в БЛИЦ! Двамата арестувани за стрелбата в Пловдив – имитатори на арменската мафия! Изплуваха имената на Васил и Георги Илиеви

Двамата арестувани младежи снощи са български арменци, но не са от ъндърграунда. Хора от там коментираха пред БЛИЦ, че младежите се опитват да имитират, че са от арменската мафия, а преди време са злоупотребявали сериозно с името на известен в Пловдив бизнесмен, близък до покойните шефове на ВИС-2 Васил и Георги Илиеви.