23.10.2016

Слаклайн: Как ходенето по въже се върна на мода (видео)

Можете да ги видите във всеки парк - малки и по-големи, момичета и момчета, които балансират върху опънати между дърветата ленти. Ходят по въжето, отскачат, въртят се в сложни фигури на метър-два над земята, всеки в зависимост от уменията си. Слаклайнът в неговата градска версия бързо набира популярност заради атрактивността си и ползите за здравето на практикуващите го. Вижте повече във видеото:

Още

Валония отхвърля всякакъв ултиматум на ЕС за търговското споразумение с Канада

Ръководителят на правителството на белгийската автономна област Валония Пол Маниет отхвърли всякакъв ултиматум на Европейския съюз, за да гарантира подписването на споразумението за свободна търговия с Канада (CETA), предаде Франс прес, позовавайки се на агенция Белга.

Мъри призна за разговори с Левски, чуйте какво каза за Петрович

Треньорската позиция е напълно обезценена, коментира Стоилов

Вижте как премина сватбата на Миро в Гърция (ВИДЕО)

Миро е автор и изпълнител на едни от най-красивите български любовни песни. От няколко месеца той е щастливо женен за дългогодишната си приятелка. Двамата се венчаха на гръцки остров. "Трябва ти време, за да осъзнаеш какво се случва. Но със сигурност мога да кажа, че това беше най-щастливият ден в живота ми досега", разказа той пред NOVA <...>

Искате да сте здрави? Експерт с важни съвети как да се предпазите през зимните месеци

За да се предпази организмът от инфекциозни и токсични агенти е необходима повече енергия за поддържане на телесната температура. Това каза Валя Радева, експерт РЗИ-Смолян, пише "Фокус".

Ердоган в Бурса: Как да мислим за Одрин по различен начин от този за Солун и Кърджали?

Длъжен съм да кажа, че не сме приели доброволно настоящите граници на държавата ни. Не трябва да се забравя, че особено важна част от основателите на републиката са родени и израснали по земи, които са останали извън пределите на новата държава, каза той