24.10.2016

[18+] Шофьор вдигна във въздуха момичета на пешеходна пътека

Кола с висока скорост помете на пешеходна пътека две момичета на улица "Шотман" в Петрозаводск. Според портала двете момичета са откарани в болница, като едното от тях е в тежко състояние, пише tvzvezda.ru, цитирано от Петел. Злополуката е уловен...

Още

Шофьор вряза Астрата си в оградата в Бургас (СНИМКИ)

Разсеян бургаски шофьор разби пътната ограда край хотел „Космос”. Няма пострадали, нанесени са само материални щети, пише регионалният сайт "Флагман", позовавайки се на очевидци.

Млад, заможен и... надрусан! Вижте повече за най-често срещания профил на рисковия шофьор

Най-често млади и заможни шофьори сядат зад волана след употреба на наркотици, съобщи пред БНР Николай Крушарски от столичната "Пътна полиция". Най-често са залавяни водачи, които са употребили амфетамин, метамфетамин, също и канабис. Като цяло профилът на този тип шофьори е - млад водач в активна възраст, със среден и добър социален статус. Това е, което се отчита като тенденция, обясни той.

Куриоз! Шофьорка на такси блъска пиян, а той поиска от нея само...

Почерпен пловдивчанин с гипсирана ръка е поискал целувка от таксиметрова шофьорка, минути след като тя го блъснала на улицата. Това стана ясно в районния съд, където се гледа случаят. В крайна сметка жената получи 1000 лева глоба за движение с несъобразена скорост с пътните условия, съобщават Канал3.

​Скандал между шофьори и заплахи с оръжие в Пловдив

Спречкването е станало снощи, малко след 23 часа, пред заведение за обществено хранене на булевард „Шести септември".

Таксиметрова шофьорка отнесе пиян мъж, той поискал да я целуне!

Почерпен пловдивчанин с гипсирана ръка е поискал целувка от таксиметрова шофьорка, минути след като тя го помела на улицата. Това стана ясно в районния съд, където водачката получи 1000 лева глоба за несъобразена скорост с пътните условия....