22.10.2016

Още

Земетресение от 5.3 по Рихтер в Гърция

То е било усетено на остров Корфу в Йонийско море

4.5 по Рихтер разтърси южните части на Гърция

Земетресение е било регистрирано рано тази сутрин в южните части на Гърция, предаде BreakingNews.com.Трусът е с магнитуд от 4.5 по скалата на Рихтер по данни на Геофизичния институт на САЩ.Епицентърът е бил на 20 км.

Трус от 4,5 по Рихтер в Южна Гърция

Земетресение с магнитуд 4,5 по Рихтер е регистрирано в Южна Гърция. Това съобщава Европейският сеизмологичен център и уточнява, че то е станало тази сутрин. Епицентърът на труса се намира на 17 километра югоизточно от остров Закинтос и на 235 километра от Атина. Дълбочината на огнището е 5 километра. Няма данни за щети или пострадали....

Силен трус в Гърция – 5,4 по Рихтер разтърси Родос

Няма данни за ранени или материални щети

Земетресение от 4.5 по Рихтер е регистрирано в Западна Гърция

Земетресение с магнитуд 4,5 по скалата на Рихтер е регистрирано в 6:59 часа българско време тази сутрин в западна Гърция, съобщава ТАСС, позовавайки се на данни от Европейския средиземноморски сеизмологичен център. Епицентърът на земетресението е на 296 км западно от столицата Атина и на 122 км западно от град Петра. Регистрираната дълбочина е осем километра, пише още "Фокус". Няма данни за пострадали, както и за материални щети.

Земетресение от 4,3 по Рихтер разлюля Гърция

Европейският средиземноморски сеизмологичен център съобщи, че днес в Гърция е регистрирано земетресение с магнитуд от 4,3 по скалата на Рихтер, предаде ТАСС. Епицентърът се е намирал на 106 км. северно от Атина и на 78 км. източно от град Ламия. Дълбочината му е била на 10 км. Няма данни за жертви или за разрушения.