26.10.2016

57 различни извънземни наблюдават Земята

 57 различни видове извънземни посетители, които значително се различават помежду си, са били наблюдавани на Земята. Това стана ясно вчера в Астрономическата обсерватория с планетариум в Ямбол, където започна международната конференция по въпроси за неиндентифицираните летящи обекти. По време на събитието, което ще продължи и днес, ще бъдат представени доклади от българи и американци, занимаващи се с проблемите около извънземните биологични видове. Според уфолога Иван Иванов земните жители могат да осъществят т.нар. срещи от петия вид само чрез медитация и телепатична връзка, професия „контактьор” на нашата планета все още не съществува, пише „Телеграф”.   Астрономическата обсерватория, която е съорганизатор на проявата, ще предостави възможност на участниците в конференцията да наблюдават с телескоп Слънцето, а в Звездната зала на планетариума ще бъде представен астрономически сеанс. 

Още

„Ядрен ад” слезе на Земята: Западни таблоиди плашат читателите с нова руска ракета "Сармат"

Британски и американски таблоиди бият тревога заради новата руско ракета РС-28 „Сармат”, наричана на Запад „Сатана-2”. Тя бе разсекретена вчера, за което информира БЛИЦ.

НА ЖИВО: Уникална гледка от Космоса към Земята

Уникално космическо шоу тръгна на живо по канал на НАСА! Американската космическа агенция реши да покаже какво е да си астронавт в Космоса и пусна специален канал от Международната космическа станция. Гледайте невероятната гледка НА ЖИВО от Космоса в споделеното видео!

Това е раят на Земята (видео и снимки)

Слънце, плаж, море и партита. Къде ли е това...

НА ЖИВО: Как изглежда Земята от Космоса тази сряда?

Ето какво успя да заснеме камерата на Международната космическа станция!

Антитерористична операция откри стряскащи неща, прокопани под земята в Югоизточна Турция

Система от пещери и тунели, използвана от членовете на „Работническата партия на Кюрдистан“ (ПКК), е била унищожена в Югоизточна Турция, предава Anadolu Agency, като се позовава на изявление от военните на страната.

Паника в Пловдив! Мъж лежи на земята до Централна гара (СНИМКА)

Мъж се строполи на спирката на Централна гара в Пловдив преди минути, сигнализира очевидец, цитиран от TrafficNews.bg. Чакащите на спирката са в шок. Не е ясно какво точно се е случило с човека - дали му е прилошало, или има някакъв друг проблем.