28.10.2016

Тръмп обвини Хилари Клинтън, че се друса преди дебатите

Кандидатът за президент на САЩ от Републиканската партия обвини своя претендент за поста от Демократическата партия Хилари Клинтън, че е приемала наркотици преди втория излъчват по телевизията дебат между тях, за да изглежда по-енергична, предаде The Daily Telegraph.

Още

ФБР ще разследва нови имейли на Хилари Клинтън

Новината идва броени дни преди президентските избори в САЩ

ФБР ще разследва още имейли на Хилари Клинтън

Директорът на Федералното бюро за разследване (ФБР) Джеймс Коми съобщи в писмо до членове на Конгреса, че ФБР ще разследва нови имейли на бившия държавен секретар, сега кандидат за президент на Демократическата партия Хилари Клинтън.

ФБР отново ще разследва Хилари Клинтън за скандала с имейлите

Федералното бюро за разследване (ФБР) на САЩ реши да възобнови разследването си на кандидат-президента Хилари Клинтън във връзка с това, че тя е използвала личен имейл адрес за поверителна служебна кореспонденция. Новината съобщи телевизия CNBC, като се позовава на писмо на

ФБР възобновява разследването срещу Хилари Клинтън

Тоса се прави заради нови имейли по неизвестен досега случай

Мишел Обама излезе на първия си митинг с Хилари Клинтън

За първи път Мишел Обама участва в митинг заедно с Хилари Клинтън. А Доналд Тръмп призова изборите да бъдат отменени и той да бъде обявен за победител, информира БНТ. Прегръдки, похвали и много аплодисменти – така протече първото участие на Мишел Обама заедно с кандидатът за президент на САЩ – Хилари Клинтън, в един от смятаните за ключови щати Северна Каролина. Според първата дама на САЩ, няма по-подготвен за поста в Белия дом от Клинтън.

Мишел Обама се включи за първи път в предизборен митинг на Хилари Клинтън

Хилари си свърши работата, да я изберем, призова първата дама на САЩ