25.10.2016

Още

Какво постигна Люпко при третия си престой на „Герена“?

Титулуваният сръбски специалист Люпко Петрович изненадващо хвърли оставка като наставник на Левски. Това бе третият престой за тактика на „Георги Аспарухов“, който обаче не завърши по най-добрия начин за него. Какво успя да постигне сърбинът в сравнение с предишните си два престоя на „Герен...

Проститутка взема 1600 лева от 13-годишен за секс, той я спасява от дело

Проститутка изкара 1600 лв. от 13-годишен младеж за два сеанса, после я разследваха за педофилия, но момчето отрече да се е срещало с нея и делото бе прекратено. 27-годишната Ива Петрова е свикнала да ѝ звънят всякакви клиенти, но обаждането от 13-годишно момче я изненадва. Детето е възбудено и казва, че няма проблем да си плати.

Теменужка Петкова защити Добрев и препрати към… Стойнев

Министърът е принципал на БЕХ, но не и на НЕК, обясни енергийната шефка

Теменужка Петкова защити Добрев: Той не е можело да се намеси в случая „Белене“

Енергийният министър насочи вниманието към следващия министър - Драгомир Стойнев

Липсата на достойна работа кара всеки трети украинец да се махне от родината си

Украинците искат да бягат от страната си, защото не виждат възможност да печелят за сносен живот в нея. Това показва допитване на социологическата група "Рейтинг" по поръчка Общоукраинската асоциация на компаниите за международно трудоустройство, пише БГНЕС. По данни на „Рейтинг“ всеки трети украинец смята да напусне страната си, за да си намери работа в чужбина. „Поради липса на достойна работа в Украйна 40 процента от допитаните смята да се трудоустроят извън пределите на страната“, казва се в проучването. Тази тенденция отчетливо се проявява сред жителите на Западна и Централна Украйна. Според ръководителя на асоциацията Василий Воскобойник през последните 5 години работещите в чужбина украинци са превели в страната си 35 милиарда долара. Най-голяма бе цифрата през 2013 година – 8,5 милиарда долара. „Това е повече от общите чуждестранни инвестиции в страната си“, констатира той. Според него повечето украинци искат да заминат в чужбина, „за да спечелят пари и да се върнат в родината си“. В допитването участваха над 2000 души от различни региони над 18-годишна възраст. Страните, в които най-много украинци отиват на работа, са Полша и Русия. По данни на украинските власти през 2015 година в Полша са заминали 9,5 млн. души, а в Русия – 4,1 милиона. 

Той е на 12, а тя само на 11 години: Не са приятели, а се сгодяват! Тези две деца и техните родители разгневиха света! (СНИМКИ)

Насър Хасан от Египет, организирал двоен празник - за сватбата на своя голям син и за сватбата на по-малкия си син Омар с избраничката му Гара. Всичко това нямаше да бъде така необичайно, ако в последния случай не ставаше въпрос за деца на дванадесет и единадесет години, пише zajenata.bg.