24.10.2016

Теодора Духовника откри любовта в кофа за боклук

Днес започнаха снимките на най-новия български филм "Дъвка за балончета". Той е за децата на 80-те години, които пораснаха с Некерман, колекциите от дъвки Турбо и стрелбата с фунийки. Действието се развива паралелно между 1988 година и настоящето. Някъде там нашият екип срещна актрисата Теодора Духовника в кофа за боклук... в търсене на любовта.

Още

Теодора Духовника се изтяга на плажа и се оплаква

Актрисата Теодора Духовникова избра родното Черноморие за отдих, но очевидно не е много доволна. В социалната мрежа Фейсбук тя се отбеляза от плажа на Лозенец и побърза да се оплаче.

На снимачната площадка на най-новия български филм "Дъвка за балончета"

Днес започнаха снимките на най-новия български филм "Дъвка за балончета". Той е за децата на 80-те години, които пораснаха с Некерман, колекциите от дъвки Турбо и стрелбата с фунийки. Действието се развива паралелно между 1988 година и настоящето. Някъде там Благой Цицелков срещна актрисата Теодора Духовника в кофа за боклук... в търсене на любовта.

Първо в БЛИЦ! Теодора Духовникова попиля всички, участвали някога във "ВИП брадър"

Актрисата Теодора Духовника буквално изригна в социалната мрежа след случилото се с Явор Бахаров в култовото риалити "ВИП брадър". Тя реши да го защити и междувременно нападна повечето звезди и нейни приятели, които са участвали в шоуто.