27.10.2016

Редки исторически СНИМКИ, които ще преобърнат твоя мироглед

Историческите снимки са ценни с това, че всяка от тях представя събитие, произшествие или дори цяла епоха. Днес може да се направят един милион снимки само за секунда без никакво напрежение, но по-рано трябваше да бъдат спестени пари, да си запишеш час във фотоателие и да си готов да се снимаш с часове, за да може поне един кадър да стане както трябва.

Още

28 исторически снимки, които трябва да видите (ГАЛЕРИЯ)

Можем да се взираме в тях часове наред, без да се уморим

От някогашната красавица Диляна Попова няма и следа (ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

Няма да я познаете, но това е Диляна Попова! Заради любовните си драми с актьора Асен Блатечки моделката е изпосталяла, а лицето й е набраздено от дълбоки бръчки. По челото също се вижда ефектът на страданията на хубавицата, но там е играл хирургическият скалпел. Неотдавна моделката се е опънала здраво, но е прекалила - веждите й са дръпнати нагоре неестествено, пише в. България днес.

Вижте проекта за чудото „Славеева река“ в Айтос (СНИМКИ)

Преобразяването на лесопарка започва още първите пролетни дни на март 2017 г. Амбицията на кмета на Айтос Васил Едрев е, през юни догодина фестивалът „Славееви нощи“ да се състои именно на новата сцена, дори и цялостното реконструиране на всички зони да не е завършило, пише "Флагман".

Трус с магнитуд 5,4 по Рихтер удари Италия (СНИМКИ и ВИДЕО)

Земетресение с магнитуд 5,4 разлюля тази вечер Централна Италия. Това се случи само два месеца след като при по-силен трус загинаха близо 300 души и бяха сринати със земята няколко малки градчета, предаде Ройтерс.

Този баща разгада какво всъщност показват рисунките на шестгодишния му син (СНИМКИ)

Любящ баща пусна в мрежата рисунки на своя 6-годишен син. С помощта на фоторобот успя да разгадае как изобразените странни същества изглеждат в действителност.