22.10.2016

3 съвета за красота от супермодела Клаудия Шифър

Идеи и трикове от една от иконите в модната индустрия

Още

Вижте 3 съвета за красота от супермодела Клаудия Шифър

Когато Клаудия Шифър говори за красота, всички трябва задължително да мълчим. Не за друго, а защото това е жената, която остарява красиво още от 80-те години – времето, в което всички искаха да приличат на нея и я издигнаха като идол. Когато най-големите ѝ тайни за красотата са всичко друго, но не и очаквани, още по-задължително е да се вслушаме.

Съдят Клаудия Шифър, отрязала две дръвчета

Съд в испанския град Палма де Майорка ще разгледа иска на мултимилионера Вили Вебер, който обвинява супермоделката Клаудия Шифър в унищожаването на две ели в неговия имот. Вилите на двете знаменитости са в съседство, твърди вестник "Дейли...

74-годишен милионер вдигна мерника на Клаудия Шифър 

Съд в испанския град Палма де Майорка ще разгледа иска на мултимилионера Вили Вебер, който обвинява супермоделката Клаудия Шифър в унищожаването на две ели в неговия имот. Вилите на двете знаменитости са в съседство, твърди вестник „Дейли мейл“. 

Милионер съди Клаудия Шифър за две отрязани ели

Съд в испанския град Палма де Майорка ще разгледа иска на мултимилионера Вили Вебер, който обвинява супермоделката Клаудия Шифър в унищожаването на две ели в неговия имот. Вилите на двете знаменитости са в съседство, твърди вестник „Дейли мейл“. Вебер смята, че Шифър и нейният мъж са отрязали двете ели, за да се отвори гледка от прозорците на дома им. Както съобщава Diario de Mallorca, 74-годишният немец обвини Шифър в незаконно присвояване на негова собственост и престъпление срещу околната среда. Подсъдими са и двете лица, отрязали елите по нареждане на моделката. Милионерът твърди, че 45 годишният й съпруг Матю Вон, който е режисьор, се извинил пред него. Според съпруга инцидентът е станал погрешка. „Те смятали, че дървената растат на тяхна територия“, посочи немецът. Клаудия Шифър е посланичка на добра воля на УНИЦЕФ – фондът на ООН за децата. В средата на 90-те години тя бе една от най-скъпо платените моделки в света с годишен доход от около 10 млн. долара. Бракът й Матю Вон е от 2002 година.

Милионер съди Клаудия Шифър

Съд в Палма де Майорка ще разгледа иска на мултимилионера Вили Вебер, който обвинява супермодела Клаудия Шифър в унищожаването на две ели в неговия имот. Вилите на двете знаменитости са в съседство, твърди вестник „Дейли мейл". Вебер смята, че Шифър и нейният мъж са отрязали двете ели, за да се отвори гледка от прозорците на дома им. Завръщането на супермоделите Крофорд, Шифър и Кембъл (СНИМКИ) Както съобщават местни медии, милионерът обвини Шифър в незаконно присвоя...

Кой ще се фука с дънките на Шарън Стоун и Клаудия Шифър

Редица холивудски знаменитости се включиха в акцията „Дънки за бежанци“, в рамките на която личности като Шарън Стоун, Елтън Джон и Бенисио дел Торо даряват свои дънки, сумата от продажбата на които отива за нуждаещи се мигранти. Парите се превеждат на организацията Международен комитет за бежанци.