26.10.2016

Домашните любимци имат лечебно действие! Вижте ползите от тях

Да имаш какъвто и да е домашен питомец си е грижа и ангажимент, но има и своите ползи. Пухкавите/пернатите ви любимци понякога могат да ви „разберат“ и утешат по-добре и от хората. А науката е доказала, че в общуването с тях се отделят хормони, които ви правят по-здрави и щастливи, пише tialoto.bg.

Още

Вижте с кой би играл Джак Родуел на малки вратички

Вижте отборът на Джак Родуел за малки вратички....

Равенство между мъжете и жените? Невъзможно е в следващите 100 години! Вижте защо

Напредъкът в заличаването на голямата разлика в икономическо равенство между мъжете и жените силно се е забавил и то би могло да бъде постигнато едва през 2186 година, прогнозира Световният икономически форум (СИФ), цитиран от Ройтерс и dnes.bg.

Дейвид Камерън ще пише автобиография! Вижте какво разкаже в нея

Бившият премиер на Великобритания Дейвид Камерън ще посвети следващата година на написването на автобиографична книга, в която ще разкаже за премиерските си години, съобщава Нова тв. Книгата ще разкаже за участието на Камерън в събития, сред които референдума за независимост на Шотландия, Brexit,военната операция в Сирия и бомбардировките в Либия. Камерън обяви, че ще опита да сподели какво го е карало да взима решения, какво смята за успех и какво за поражение.

Дейвид Камерън ще пише автобиография! Вижте какво ще разкаже в нея

Бившият премиер на Великобритания Дейвид Камерън ще посвети следващата година на написването на автобиографична книга, в която ще разкаже за премиерските си години, съобщава Нова тв. Книгата ще разкаже за участието на Камерън в събития, сред които референдумът за независимост на Шотландия, Brexit,военната операция в Сирия и бомбардировките в Либия. Камерън обяви, че ще опита да сподели какво го е карало да взима решения, какво смята за успех и какво за поражение.

Вижте един от тайните тунели на ИДИЛ (ВИДЕО)

Те се намират в манастир в село, което е било под контрола на групировката