23.10.2016

Борнемут размаза "тигрите" с 6:1

„Черешките” безмилостни срещу Хъл Сити

Още

„Тигрите” взеха нападател от Манчестър Юнайтед

Нападателят Уил Кийн подписа за 3 сезона с Хъл Сити

Ексклузивно за войната: „Тигрите” мачкат ислямистите в котела на Алепо, бандитите с отчаяни опити да избягат (ВИДЕО от БОЕВЕТЕ)

Сирийската армия заедно с отрядите на опълченците продължават операцията по освобождаването на Алепо от терористите. Така, по данни на „Руская весна”, войските стесняват обръча около групировките на бандитите в източните части на града. Отрядите сирийските специални части „Тигр” се придвижват по посока на търговския център Кастело.

"Тигрите" набелязаха треньор

Роберто Мартинес фаворит за нов наставник на Хъл Сити

Ексклузивно за войната: „Тигрите” и руските ВКС ликвидират терористите в котела в Алепо (СНИМКИ/ВИДЕО/КАРТА)  

Сирийските специални части Tiger Force отново нанесоха удар по бандите в котела в Алепо. След отразяването на поредното настъпление на терористите до фермите Маллах до шосето Кастелло и ликвидирането на десетки бандити с бронирана техника сирийската армия премина в атака.

Ексклузивно за войната: „Тигрите” изпепелиха техника на терористите до Алепо (ВИДЕО)  

Сирийски дрон засне унищожената до Алепо техника на терористите. На кадрите, публикувани в мрежата, се виждат танкове, БМП и военни пикапи, превърнати в купчина от скрап от специалните части Tiger Force и съюзническите подразделения.

Ексклузивно за войната в Сирия: Огромни загуби за бандитите в „котела”, „Тигрите” с подробности за боя (КАРТА)  

В хода на контранастъплението в провинция Алепо специалните части Tiger Force с подкрепата на авиация освободиха южната част на фермите Маллах и поставиха под свой огневи контрол стратегическата магистрала Кастело. „Сега никой не може да влезе или да излезе от Алепо”, съобщи агенция Ройтерс, позовавайки се на представител на бандитско формирование, разказал за ситуацията в контролираните от терористите части на града.