27.10.2016

Мадона е жена на годината, според "Билборд"

Кралицата на поп музиката Мадона добави още един диамант към своята корона - тя беше обявена за жена на годината в класацията на сп. "Билборд", съобщава "Пийпъл". Носителката на седем награди Грами ще бъде удостоена с титлата на 9-ти декември в Ню Йорк на 11-тата годишна церемония на светското събитие.

Още

Сп. „Билборд“ обяви за жена на годината Мадона

Мадона е обявена за Жена на годината от списание „Билборд“. Тържествената церемония по връчването на наградата ще се състои на 9 декември в Ню Йорк. „Мадона е една от малкото супер артисти, чието влияние и кариера излизат извън границите на музиката. Тя е вдъхновение за милиони хора по цял свят благодарение на нейното творческо виждане, постоянни нововъведения и преданост към филантропията“, заяви Дженис Мин, президент на „Холивуд Рипортър – Билборд Медия груп“, пише БГНЕС. “Освен това е тя е прочута феминистка, която използва своето влияние, за да промени отношението към жените, половото равенство и сексуалността“, обяви Мин. Изданието отбелязва, че турнето на Мадона, което приключи през март 2016 г., е едно от най-големите в историята. Продадени са над 1 милион билети, а приходите надхвърлиха 170 милиона долара. Това прави Мадона една от най-скъпо платените певици. От 90-те години на миналия век тя е спечелила над 1,31 милиарда долара. Звездата има 7 награди „Грами“. 

Татяна Дончева - от телевизионно натрапване до билборден тероризъм

Майките и бабите по традиция плашат немирните малки деца с Баба Яга, с триглавия змей и с най-различни други приказни вещици и чудовища. Всички тези страшилища могат спокойно да минат в запаса, откакто кандидатката за президент Татяна Дончева пусна предизборния си клип. Макар 30-секундната иначе професионално снимана лента да има любопитен сюжет и да прилича на кино, главната героиня плаши. Нещо повече, кандидатката за бъдеща стопанка на „Дондуков“2 направо ужасява. 

Шегаджии дразнят Доналд Тръмп с билборд на арабски (СНИМКИ)

На магистрала в близост до Детрот се появи билборд с послание на арабски, адресирано до милиардера

„Билборд“ обяви Мадона за жена на годината

Изданието изтъква огромния ѝ принос за музиката и изключително успешното ѝ последно световно турне.

Мадона е обявена за Жена на годината на сп."Билборд"

Кралицата на попа Мадона беше удостоена с още една титла - Жена на годината на сп. "Билборд". Певицата ще получи почетното отличие за 2016 г. на 9 декември в Ню Йорк, когато ще се състои 11-ата годишна церемония за наградите Жени в музиката на сп. "Билборд".

Соланж Ноус оглави класацията „Билборд 200” за най-продаван албум

Сестрата на Бионсе дебютира в престижната класация