24.10.2016

Още

Международна Купа "Варна" събра карате клубове от цялата страна

На състезанието взеха участие 23 български клуба

Пускат шизофреника, наръгал мъж в София, полицията – безсилна!

Мъжът е агресивен и без да се провокира, разказват потърпевши

Столичани заподозряха: Частни фирми ще печелят от наредбата за телефони в асансьорите

От началото на 2017 г. всеки асансьор трябва да има аварийно устройство за спешна връзка. Новите изисквания имат за цел да доведат по-голяма сигурност.

Безплатен форекс семинар в Пловдив

Специални гости и лектори на семинара ще бъдат eдни от най-популярните професионални трейдъри у нас – Райчо Ангелов, Ангел Стефанов, Божил Зархулов и др.

Повече от 500 наркомани са избягали от клиника във Виетнам

Повече от 500 души, страдащи от наркозависимост, са избягали от център за принудително лечение в южната част на Виетнам. Пациентите са успели да неутрализиран охраната и са избягали от комуната в провинцията Донгнай, предаде ТАСС, цитирана от "Фокус". За задържането на бегълците са били мобилизирани силите на местната полиция.

24 октомври - Международен ден за борба със затлъстяването

24 октомври е обявен за Международен ден за борба със затлъстяването. Кампанията за отбелязване на Европейски ден за борба със затлъстяването е проведена за първи път през 2009 г. от Националния форум за борба със затлъстяването във Великобритания и Белгийската асоциация на пациентите със затлъстяване. Основателите са убедени, че непрекъснато се увеличава броят на хората с наднормено тегло и затлъстяване в цяла Европа. Целта на кампанията е да помогне на хората с този проблем да отслабнат и намалят част от теглото си, като по този начин намалят...