29.10.2016

Радина Кърджилова едва успя да роди и отново се пусна дибидюс на сцената!

Само няколко месеца след раждането, Радина Кърджилова се завръща на сцената, пише HotArena. След като в края на юни даде живот на първородния си син Христо, актрисата и прясна майка няма търпение да се затърна в театъра.

Още

Радина Кърджилова: Ще кърмя между снимките

Киноекип, в който блестят баш майстори в седмото изкуство, гръмна вчера френско шампанско за старта на предизвикателния си проект. Главният продуцент Дейвид Варод, сценаристът Николай Колев и режисьорката Магдалена Ралчева са железното трио, което ще подпише "12А" - своеобразно продължение на историята от "11А", която събра рекорден и реален брой зрители в салоните на София и страната. "Николай е феноменален разказвач. С него съм готов да снимам още дълго - сюжетите му са достойни за оскарова но...

Радина Кърджилова става класна в "12 А"

Режисьорът на "Още веднъж за любовта" Магдалена Ралчева - с нов филмов проект

Радина Кърджилова по-евтина от Яна Маринова

Радина Кърджилова смъкна тарифата си и е пусна по-евтино и от Яна Маринова . Популярната актриса от „Фамилията” и „Стъклен дом” в момента е намалила хонорара си за актьорски изяви, само и само да се върне на екран, пише "България днес".

Радина Кърджилова направи Деян Донков женчо

Откакто се роди синът им Христо, актьорът е неузнаваем. Той е станал татко за пример, а Радина го командвала за всичко. Все по-често той излизал сам с количката с бебето и го разхождал с часове, за да може любимата му да си почине.