27.10.2016

Герой от турски сериал живее в "Столипиново"

Ако срещнете отец Ангел на улицата по черен панталон и бяла риза, може да го сбъркате с актьора Сердар Йозер от турския сериал „Част от мен” и да му поискате автограф. Докато екранният герой Максут обаче е проклетникът, който върти интриги и предизвиква всички конфликти и нещастия в сагата, 42-годишният му двойник в расо е добрият герой от църквата „Св. Илия” в Столипиново.

Още

Най-накрая: Реформаторът от "Столипиново" си взе матурата! Ще става зооинженер

Общинският съветник от Пловдив Айри Мурад, който изкара 2,63 на матурата по български език и литература, вече е студент. На поправката реформаторът от партията на Касим Дал получи „Среден (3,29)” и вече е приет в специалност „Зооинженерство” в Аграрния университет под тепетата, съобщава bTV.

Реформаторът от "Столипиново" си взе матурата, ще става зооинженер

Айри Мурад се готви за сесия и за... президентски избори

В Столипиново откриха менте алкохол, цигари, тютюн

Пловдивската полиция в спецакция срещу контрабандата

Страх от вендета тресе "Столипиново" след бой между третокласници

Неспокойна нощ очакват жителите на квартал "Столипиново" в Пловдив, след бой между двама третокласници този следобед. При инцидента едното дете припаднало, а баща му дошъл и шамаросал в гнева си педагогическата съветничка и бодигарда на училището, пише "Марица".

Екшън в „Столипиново”: Почерпен мъж нашамари възпитателка

Мъж нападна възпитателка от основно училище „Димчо Дебелянов”. Школото се намира в пловдивския квартал "Столипиново", съобщава "Марица", позовавайки се на свидетел на инцидента.

Къде е демокрацията? Столипиново се разцепи след приетата забрана на бурките! (ВИДЕО)

В най-големия ромски квартал у нас - Столипиново темата за забраната за носене на бурки, която беше приета днес от депутатите, беше една от обсъжданите днес. В квартала рядко може да се срещне жена с бурка. Има обаче момичета, които се обявяват срещу рестриктивните мерки.