25.10.2016

Осъдиха амбулантен търговец, продавал ментета за 100 бона на чаршията в Слънчака

Бургаският окръжен съд отмени присъдата постановена от Районен съд – Несебър наН.Н., който беше признат за виновен и осъден на 4 месеца лишаване от свобода и глоба от 500 лева за това, че продава маркова стока, без да има необходимите лицензи. Подсъдимият е продавал известни спортни марки като „Найк”, „Адидас”, „Пума” и други.

Още

Търговец пробутваше ментета по чаршията в Слънчака, но ето какво му се случи

Бургаският окръжен съд отмени присъдата постановена от Районен съд – Несебър на Н.Н., който беше признат за виновен и осъден на 4 месеца лишаване от свобода и глоба от 500 лева за това, че продава маркова стока, без да има необходимите лицензи. Подсъдимият е продавал известни спортни марки като „Найк”, „Адидас”, „Пума” и други.

Как жилят хазната: Неграмотен ром имал 500 търговски обекта на Слънчака

Фирми, взети под наем, жилят хазната, като крият обороти и данъци. Новата схема реално е плъзнала из цялата страната, като според разследващите всяка трета фирма у нас се ползва срещу заплащане от други търговци, съобщава Монитор.

Екшън на Слънчака: Софиянец заля с бензин плажен бар, пипнаха го преди да го запали

Криминално проявен софиянец, на възраст 26 години, опита да опожари плажния бар "Мексо" на Централния плаж в Слънчев бряг. За това сигнализира един от участниците в разигралия се на разсъмване екшън в курорта.

Кървав грабеж в Слънчака: Бабаити пребиха зверски бургазлия

Бабаити пребиха зверски 40-годишен бургазлия заради два мобилни телефона. Кървавият грабеж се разиграл на автобусна спирка „Фрегата” в Слънчев бряг, съобщава "Флагман.бг"

Слънчака и София в топ 10 за красиви и евтини дестинации в Европа

При пътуване в Европа ниската цена не е първото нещо, за което мислят американците, но винаги има начин да се оптимизират разходите при пътешествие. В класацията на местата, които си струва да бъдат посетени, защото са красиви, а са и евтини, България попада с два обекта – "Слънчев бряг" и София, информира Нова телевизия. В. „Хъфингтън поуст” се позовава на сайта за пътувания Норра, който е направил списък с най-евтините и очарователни градове в Европа, въз основа на усреднени цени за хотел, такси и напитки.

Миньори блокират пътя за Слънчака

Освободените миньори от мина "Черно море" ще блокират утре сутринта пътя Бургас-Слънчев бряг, съобщават от синдикалната им организация. Стотиците мъже освен, че останаха без работа, са на път да загубят и жилищата си, защото те са собственост на...