25.10.2016

Как да: 7 ситуации, в които домакинското фолио, спасява ежедневието ни

Как да: 7 ситуации, в които домакинското фолио, спасява ежедневието ни

Още

Как да намалим сметката за ток в студените месеци?

Как да се направи така, че да е топло у дома, а в същото време да се пести ток и да се плащат по-малки сметки? Според статистически данни на "Енерго-Про" ползваният ток в домакинството се разпределя по следния начин: за отопление - 31%, за охлаждане - 12%, за затопляне на водата - 12%, за осветление - 11%, компютри и друга електроника харчат 9%, други домакински уреди - 9%, хладилници и фризери - 8%. Пред прага на зимния сезон темата за енергоефективно отопление в дома е сред актуалните. От ЧЕЗ и от "Енерго-Про" съветват как електромерът да нав...

Путин и Европа ще нищят как да борят тероризма

Следващият рунд на консултациите между Руската федерация и Европейския съюз ще се проведе през ноември в Москва. Това заяви постоянният представител на Русия при ЕС Владимир Чижов, предава РИА Новости.

Как да стоплим дома с цветовете на есента

Есен е, светлата част на денонощието е все по-къса, а времето, което изкарваме у дома е все по-дълго. Всъщност това е чудесно време от годината, в което навън има разкошни топли цветове. Трябва просто да ги вкараме в интериора, защото никога не е късно за промяна. Един от най-лесните начини за въвеждане на есенните тонове у дома е чрез текстил.

Как да си направите домашен освежител за въздух с етерични масла

Как да си направите домашен освежител за въздух с етерични масла

Рикиардо: Нямаше как да задържа второто място

Пилотът на Ред Бул във Формула 1 Даниел Рикиардо беше доволен от третото си място в Гран При на САЩ, но нямаше как да не съжалява за изпуснатата втора позиция. Тя остана за лидера във временното класиране Нико Розберг, който завърши зад победителя и свой съотборник в Мерцедес Люис Хамилтън. Така авансъ...

Бизнесът и местната власт обсъждат в Троян как да се популяризира националното туристическо предлагане

Близо 100 професионалисти, обединени от обща кауза - превръщане на България в уникална и предпочитана международна туристическа дестинация се събират в Троян, за да участват в Четвъртата работна среща между бизнеса и местната власт. Целта на инициативата е  популяризиране на националното туристическо предлагане. В нея ще участват делегати от 19 български Общини със значителен туристически потенциал, професионалисти от водещи български туроператорски фирми - членове на Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти.  За първи път подобен форум е проведен през 2013-а година, след която и бизнесът и местната власт подчертават, че диалогът между обществения и частния сектор ще подпомогне  изграждането на висококачествен и конкурентоспособен регионален туристически продукт и ще бъде осигурена неговата пазарна реализация.