22.10.2016

Локо (Горна Оряховица) чака двама нови

Играчи от Тунис и Габон подсилват "железничарите"

Още

Рокер без книжка потрошен, заби се в кола пред него в Горна Оряховица

30-годишен неправоспособен мотоциклетист пострада при пътен инцидент в Г. Оряховица. Произшествието е станало вчера около 15,00 ч., съобщиха от МВР в Търново. По първоначална информация мотоциклет „Хонда”, управляван от неправоспособния водач Б. И. от Лясковец при движение с несъобразена скорост от с. Козаревец, в посока Г.

Смекчена присъда за зверското убийство на работник от студент разбуни Горна Оряховица

Пет години затвор постанови Окръжният съд във Велико Търново на студента от Горна Оряховица Николай Белчев за убийството на работник с юмрук в главата, който му пречел, защото се клатушкал по пътя. Освен това 20-годишният побойник ще трябва да плати 120 000 лева кръвнина на близките на 41-годишния Петко Петков и над 7000 лв. съдебни разноски и адвокатски хонорар, съобщава „Борба”.

От 24 октомври започва прием на документи по проект „Осигуряване на топъл обяд в Г. Оряховица”

От 24 до 28 октомври включително ще се приемат документи по проект „Осигуряване на топъл обяд в Горна Оряховица”. Той ще се финансира по Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане по Фонда за европейско подпомагане на най-нуждаещите се лица. По проекта ще бъде осигурен топъл обяд на 45 самотно живеещи лица и семейства, получаващи минимални пенсии. Те ще получават супа, основно ястие и хляб, а храната ще се приготвя в кухнята на Домашен социален патронаж в Горна Оряховица. Желаещите да получават топъл обяд трябва да подада...

Неделно училище в Горна Оряховица - като от Възраждането

Неделно училище за деца в църквата „Свети Трисветители” в Горна Оряховица е открил млад свещеник. То е подредено и чисто и напомня на някогашните килийни училища от Възраждането. Само оборудването му подсказва, че децата в него живеят в 21-ви век.

Спипаха четирима апаши за въоръжен грабеж в Горна Оряховица

Четирима мъже, извършили въоръжен грабеж на 14 октомври в Горна Оряховица, са разкрити от полицията и с постановление на наблюдаващия прокурор са задържани за срок от 72 часа, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.