25.10.2016

Бобов дол – призрачният град на миньорите (ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ)! 

Дни наред миньорското градче Бобов дол е в центъра на събитията в България. 130 млади мъже, съпрузи и татковци, останаха под земята, за да се борят за хляба си – готови да умрат в галериите, почернели от въглища, изпълнени със задушлив газ. 

Още

Затварят изхода на Ловеч към Троян заради снимки на филм

Заради снимките на новия български филм „Моторът" на 26 октомври - сряда, временно ще бъде затворено движението по изходния път от Ловеч към Троян по ул. „Търговска", съобщават от пресцентъра на общината. Улицата ще бъде затворена от 13:00 до 17:00 ч. в отсечката от транспортния мост при Бароковите къщи до обходния път на Ловеч. В този времеви отрязък превозните средства ще бъдат пренасочвани по околовръстния път. Община Ловеч се извинява на шофьорите за временното ограничение. Снимките на филма „Моторът" започнаха на 24 октомври край ловешкото...

Първи СНИМКИ от убийствения инцидент в „Кючук Париж”

Сайтът trafficnews.bg разпространи снимки от катастрофата в Пловдив, при която възрастна жена бе убита от млад шофьор. Както БЛИЦ съобщи, сигналът за инцидента е подаден около 7.40 часа днес.

Секс бомба: Не ме впечатляват футболисти, а инженери от НАСА (СНИМКИ + ВИДЕО)

Гледам спорт за удоволствие, а не за да си търся гадже, коментиеа Тринидад

Първи СНИМКИ на битите деветокласници, искали им марихуана!

Четиримата деветокласници от ромски произход, които бяха зверски пребити в района на спортната зала в ж.к. „Зорница”, обясниха своята версия за случилото се. След побоя момчетата бяха настанени в „Неврохирургия” на УМБАЛ-Бургас, без опасност за живота.

Денят в снимки – 24 октомври

Подготовка за Хелоуин, красиви плашила и красота на лед